Tanskalainen design-hifivalmistaja Bang & Olufsen on esitellyt kaksi päivitettyä Beosound-kaiutinta. Molemmat niistä ovat langattomia. Uusien värivaihtoehtojen ja uudistetun designin ohella kaiuttimet saivat nyt moduulin, jonka ansiosta ne on mahdollista päivittää myöhemmin ajanmukaisella teknologialla.

Ovaalin muotoisen Beosound A9:n viidennessä sukupolvessa äänenvoimakkuutta pystyy säätämään liu’uttamalla kättään pinnalla. Näpäytyksillä saa puolestaan hypättyä raidan yli sekä käynnistettyä ja pysäytettyä toiston. Viimeistelyvaihtoehdot ovat musta antrasiitti, kulta ja alumiini.

Kartiomaisen Beosound 2:n kolmannessa sukupolvessa käyttöliittymää on parannettu. Mukana on nyt myös aktiivinen huonekorjaus, jossa kaiutin tunnistaa paikkansa huoneessa ja optimoi toistoa sen mukaan. Viimeistelyvaihtoehdot ovat musta antrasiitti ennestään tuttujen kullan ja alumiinin lisäksi.

Mutta merkittävin uudistus on Mozart-ohjelmistoalusta, jonka avulla on tarkoitus pysytellä uusimpien liitäntöjen ja suoratoistotekniikoiden kyydissä vastaisuudessakin. Siihen kuuluu vaihdettava moduuli. Mozartia B&O on esitellyt aikaisemmin Theatre-soundbarissaan.

Beosound A9:n viides sukupolvi tulee saataville vielä maaliskuun aikana, hinnat alkaen 3299 euroa. Beosound 2:n kolmas sukupolvi tulee tarjolle huhtikuussa 2999 euron alkaen-hintaan.

bang-olufsen.com