Tidal on päivittänyt kuukausihintansa tarjoten nyt korkearesoluutioista musiikkia aiempaa edullisemmin. Uusi 11 euron kuukausihinta on voimassa kaikille käyttäjille globaalisti (sekä uusille että olemassa oleville tilaajille). Aiemmin palvelu tarjosi CD-laatuista musiikkia samalla hinnalla, mutta korkeampiresoluutioiset 24-bittiset/192 kHz kappaleet ja Dolby Atmos -sisällöt olivat saatavilla vain kalliimmassa HiFi Plus -tilauksessa, joka maksoi noin 20 euroa kuukaudessa.

Hinnan muutos tuli voimaan 10. huhtikuuta, ja se sisältää myös perhepaketin, joka mahdollistaa kuuden perheenjäsenen lisäämisen 17 euron kuukausihintaan. Opiskelijat voivat hyödyntää 50% alennusta, maksamalla vain 5 euroa kuukaudessa.

Tämä hinnoittelun uudistus lisää painetta Spotifylle parantaa palvelunsa äänenlaatua, joka toistaiseksi on rajoittunut 320kbps:ään Premium-tasolla eikä tue tilaääniraitoja. Tidalin muutokset ovat osa laajempaa trendiä, jossa kuluttajat odottavat enemmän ja parempaa äänenlaatua musiikkipalveluiltaan.

tidal.com