Radiokulma, Tampereella sijaitseva perheyritys, on yli kolmen vuosikymmenen ajan tarjonnut korkealaatuisia äänentoistoratkaisuja musiikin ja elokuvien ystäville sekä alan ammattilaisille. Yksi Radiokulman valikoiman kruununjalokivistä on Bowers & Wilkinsin 800 Series Diamond -kaiutinsarja, joka on tunnettu poikkeuksellisesta äänenlaadustaan ja innovatiivisesta suunnittelustaan.


Tämä ei ole mikä tahansa kaiutinsarja. Jokainen uusi 800 Series Diamond -sarjan sukupolvi on Bowers & Wilkinsille merkkitapaus. ”Tämä on vertailukohtamme, ikonimme; edistyksellisin kaiutinsarja, jonka osaamme valmistaa. Meille 800 Series Diamond on kaikki, mitä osaamme ja mitä olemme.”
Jokainen uuden 800 Series Diamond -sarjan malli hyötyy päivitetystä Matrix-suunnittelusta. Alumiinivahvisteiset yhteen lukittuvat paneelit tukevat kaiuttimen kotelon seinämiä kaikkiin suuntiin, mikä vähentää resonanssia ja luo uskottavamman äänimaailman.
Se on kaiutin, joka asettaa standardin, jonka mukaan kaikkia huippuluokan kaiuttimia arvioidaan tulevina vuosina. 801 D4 on varustettu kaikella uudella teknologialla, jota 800-sarjan Diamondilla on tarjota, ja se merkitsee myös yhden ikonisimman mallinumeromme paluuta valikoimaamme.
Täysin alumiininen Turbine Head on ilmiömäisen jäykkä ja inertti kotelo keskiäänielementille, ja se on vaimennettu huolellisesti ja eristetty sekä bassokotelosta että diskantin Nautilus-putkesta. Tulos? Toistaiseksi realistisin keskialueen toisto.

Matrix-suunnittelu
Jokainen uuden 800 Series Diamond -sarjan kaiutin hyötyy päivitetystä Matrix-suunnittelusta. Tämä alumiinivahvisteinen rakenne lukitsee paneelit yhteen tukien kaiuttimen kotelon seinämiä kaikkiin suuntiin. Tuloksena on vähemmän resonanssia ja uskottavampi äänimaailma, joka asettaa standardin huippuluokan kaiuttimille tuleviksi vuosiksi.

801 D4: Teknologian Huipentuma
801 D4 on 800 Series Diamond -sarjan lippulaivamalli, joka hyödyntää kaikkia sarjan uusia teknologioita. Se merkitsee myös yhden ikonisimman mallinumeron paluuta valikoimaan. Kaiutin on varustettu täysin alumiinisella Turbine Head -kotelolla, joka on jäykkä ja inertti keskiäänielementille. Tämä kotelo on huolellisesti vaimennettu ja eristetty sekä bassokotelosta että diskantin Nautilus-putkesta, mikä mahdollistaa realistisimman keskialueen toiston.

804 D4: Tarkka ja Ilmeikäs
804 D4 on lattiamallinen kaiutin, joka yhdistää hienostuneen ulkonäön ja vaikuttavan äänenlaadun. Se hyödyntää samaa Matrix-rakennetta ja Turbine Head -teknologiaa kuin sarjan huippumallit, tarjoten tarkkaa ja ilmeikästä ääntä, joka täyttää koko huoneen. Tämä kaiutin on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia huippuluokan äänentoistosta ilman, että tilan visuaalinen ilme kärsii.

805 D4 Signature: Kompakti ja Voimakas
805 D4 Signature on sarjan kompaktimpi malli, mutta sen äänenlaatu ei jää jälkeen suuremmista sisaruksistaan. Tämä jalustakaiutin tarjoaa kristallinkirkkaan diskantin ja rikkaan, täyteläisen keskialueen, tehden siitä täydellisen valinnan pienempiin tiloihin tai lisäkaiuttimeksi osaksi suurempaa järjestelmää. Signature-mallissa on käytetty erityistä viimeistelyä ja komponentteja, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen sekä ulkonäöltään että suorituskyvyltään.


Radiokulman Kokemus ja Asiantuntemus
Radiokulma on toiminut yli 30 vuoden ajan tarjoten korkealaatuisia äänentoistoratkaisuja ja asiantuntevaa palvelua. Yritys on toteuttanut lukemattomia projekteja musiikin ja elokuvien ystäville, unohtamatta alan ammattilaisia ja nimekkäitä yritysasiakkaita. Radiokulmasta saat kaiken suunnittelusta asennukseen, ammattitaidolla ja asiakaslähtöisellä palvelulla.

Tervetuloa Radiokulmaan
Olitpa sitten intohimoinen musiikin kuuntelija, elokuvien ystävä tai äänentoiston ammattilainen, Radiokulma tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen äänentoistokokemuksen. Tervetuloa tutustumaan Bowers & Wilkinsin 800 Series Diamond -kaiuttimiin ja muuhun laajaan valikoimaamme Tampereen myymälässä. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin äänentoistotarpeisiisi. Tervetuloa palveltavaksi!

www.radiokulma.fi – Bowers&Wilkins