Cambridge Audio on innoissaan lanseeraamassa ensimmäisen over-ear-mallin palkitussa Melomania-luokan langattomien kuulokkeiden sarjassa, Melomania P100.

Uusi malli sisältää räätälöidyn 40 mm Mylar-elementin, joka on yhdistetty hi-fi-tason Class AB -vahvistimeen tarjoten huippu äänenlaatua. Tämä luo mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen verrattuna kilpailijoiden käyttämään Class D -tekniikkaan. AptX Lossless- ja aptX Adaptive -tuen ansiosta kuulokkeiden ääni pysyy korkealaatuisena myös lähdemusiikin osalta.

Maailmanluokan 60 tunnin akunkesto (jopa 100 tuntia melunvaimennus pois päältä) varmistaa, että kuuntelukokemus kestää helposti työviikon tai pitkän loman ajan.

Kestävän kehityksen ja tuotteen kierrätettävyyden huomiointi näkyy kuulokkeiden suunnittelussa, jossa on käyttäjän vaihdettavissa olevat akut ja korvatyynyt tuotteen elinkaaren pidentämiseksi. Lisäksi kuulokkeet on valmistettu 50% kierrätetystä muovista ja alumiinista sekä kierrätetystä neodyymistä elementeissä. Pakkaus on myös muoviton.

Cambridge Audio Melomania P100 on saatavilla osoitteessa cambridgeaudio.com ja Amazonissa hintaan €299. Värivaihtoehtoina valkoinen ja musta.