Denon on tuonut markkinoille uuden integroidun suoratoistovahvistimen nimeltään Denon Home Amp. Tämä kompakti, 22 cm leveä ja 24 cm syvä vahvistin korvaa edellisen mallin, HEOS Amp HS2:n, ja tarjoaa modernin ratkaisun musiikin suoratoistoon.

Home Amp tukee Denonin HEOS-verkkoäänistandardia sekä AirPlay 2:ta, Spotify Connectia, TuneInia ja DLNA/UPnP-yhteensopivuutta. HEOS-mobiilisovellusta on päivitetty vuonna 2023, mikä parantaa laitteen käytettävyyttä.

Ulkonäöltään Home Amp muistuttaa Marantz M1 -vahvistinta, mikä ei ole sattumaa, sillä molemmat tuotteet tulevat samasta yrityksestä. Vahvistimen etupaneelissa on ohjauspainikkeet ja takapaneelista löytyvät monipuoliset liitännät: analoginen RCA-tulo, optinen digitaalitulo ja HDMI eARC, joka tukee PCM-, Dolby Digital- ja Dolby Digital+ -formaatteja. Verkkoyhteydet sisältävät WiFin, Ethernetin, Bluetooth 4.2 (SBC) ja USB-A:n. Subwooferille on RCA-lähtö, kaiuttimille ruuviliittimet ja kuulokkeille 3,5 mm minijakki sekä IR-tulo.

Denon Home Ampin teho on 2 x 125 W 4 ohmin impedanssilla d-luokassa, mikä riittää mainiosti kotikäyttöön.

Home Amp on suunnattu käyttäjille, jotka arvostavat suoratoiston helppoutta ja ovat luopuneet perinteisestä hifilaitteistosta. Markkinoilla on useita vastaavia tuotteita, kuten Harman Kardon Citation Amp, Bluesound Powernode, Octavio Amp, Sonos Amp ja WiiM Amp.

Denon Home Amp tulee myyntiin kuun lopussa hintaan 800 euroa.

www.denon.com