Logitech, maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, esittelee uuden G309 LIGHTSPEED -pelihiiren, joka tuo suorituskykyisen langattoman teknologian ja huipputasoisen anturin valtavirtapelaajien ulottuville.

Logitech on kehittänyt LIGHTSPEED-teknologiaansa vuosien ajan, ja nyt tämä teknologia yhdistettynä HERO-antureihin tarjoaa korkean pelattavuuden ja hallittavuuden kaikille pelaajille. Logitech Gamingin toimitusjohtaja Ujesh Desai korostaa, että G309 LIGHTSPEED -hiiren avulla huipputeknologia tuodaan edullisempaan hintaluokkaan. Uutuusmallissa yhdistyvät tehokas HERO 25K -anturi, kätevä POWERPLAY-lataus ja langaton LIGHTSPEED-yhteys.

HERO 25K -anturi mahdollistaa jopa yhden millisekunnin päivitysnopeuden langattomalla LIGHTSPEED-teknologialla. Hiiri pysyy mukana jopa 400 tuuman sekuntinopeudella ja tarjoaa 25 600 DPI:n tarkkuuden ilman vääristymiä tai epätarkkuuksia. LIGHTSPEED-teknologian ansiosta G309 toimii jopa monia langallisia hiiriä nopeammin.

G309 LIGHTSPEED -hiiren virrankulutus on optimoitu, ja se toimii yhdellä AA-paristolla jopa 300 tuntia. Bluetooth-yhteydellä käyttöaika kasvaa jopa 600 tuntiin. Lisäksi POWERPLAY-lataustekniikan ansiosta hiirtä voidaan käyttää ja ladata ilman paristoa tai ladattavaa akkua, jos käytössä on erikseen ostettava POWERPLAY-hiirialusta.

Kevyt rakenne on yksi G309:n vahvuuksista, sillä hiiri painaa vain 86 grammaa pariston kanssa ja 68 grammaa ilman paristoa. Optis-mekaaniset LIGHTFORCE-kytkimet takaavat nopeat painallukset ja miellyttävän painallusvasteen, yhdistäen mekaanisten kytkinten vasteen ja optisten antureiden nopeuden.

Logitech G309 LIGHTSPEED -pelihiiri on saatavilla mustana ja valkoisena 89 euron kuluttajahintaan.

www.logitechg.com