Tunnettu highend hifimerkki McIntosh on ensisijaisesti keskittynyt toistolaitteisiin, mutta on myös tuottanut ja julkaissut myös LP-levyjä. Levyt ovat harvinaisia ja haluttuja keräilyesineitä audiofiilien keskuudessa.

Ensimmäiset McIntoshin LP-levyt ilmestyivät 1950-luvulla, ja ne olivat osa McIntoshin musiikkidemonstraatioita, jotka esittelivät yhtiön laitteiden suorituskykyä. McIntoshin ensimmäinen LP-levy oli "A Violin Recital" esittäjänä Gordon Staples (MM-101), julkaistu 1950-luvulla. Tunnettu ja haluttu levy on myös  "An Adventure in High Fidelity - Organ Sound" (MM-106) (kuuntele alta), joka julkaistiin vuonna 1954. Siinä esiintyy urkuri William Watkins.

Muita McIntoshin julkaisuja ovat mm. MM-102 - A Carillon Recital: Charles Chapman esittää kellopelimusiikkia. Levy on tunnettu sen tonaalisesta tarkkuudesta ja laajasta äänialasta. MM-103 - A Violoncello Recital: Paul Olefsky soittaa selloa. Tämä levy on erityisesti kiitetty rikkaasta ja elävästä sellon äänestä. MM-104 - A Piano Recital: James MacInnes soittaa pianoa. Levy on tunnettu kauniisti toistetusta pianomusiikista ja sen kirkkaasta äänestä. MM-105 - Thru the Sound Barrier with McIntosh (& Sounds of the "IRT" Subway): Tämä levy sisältää erilaisia äänitallenteita, mukaan lukien New Yorkin metron ääniä. Mainittakoon myös vuonna 2009 julkistu "McIntosh Demonstration Reference Disc", joka on saatavana myös SACD (Hybridi) -levynä.

Uusin julkaisu on SESSIONS Volume 1.

SESSIONS Volume 1 jazz-albumi sisältää kahdeksan The Peter Erskine Quartet -yhtyeen alkuperäissävellystä.

Yhteistyössä ikonisen Sterling Sound -masterointistudion kanssa tuotettu ja analogiselle nauhalle äänitetty albumi tarjoaa rikkaan, korkealaatuisen vinyylikuuntelukokemuksen.

Albumi äänitettiin livenä kuuluisassa Henson Recording Studiossa Los Angelesissa ja masteroitiin Sterling Soundissa Nashvillessa. SESSIONS Volume 1 lupaa korkean uskollisuuden vinyylikuuntelukokemuksen, joka vie kuulijat suoraan studioon kuulemaan The Peter Erskine Quartetin vangitsevaa esitystä ja alkuperäistä soundia.

SESSIONS Volume 1 on monilevyjulkaisu, joka sisältää 8 kappaletta sisältävän 12-tuuman LP-levyn ja lisäksi 12-tuuman 45 kierrosnopeuden ns. EP-levyn "maksisinkun", jossa on neljä valikoittua kappaletta.

McIntosh SESSIONS Volume 1 tulee saataville maailmanlaajuisesti 1. heinäkuuta 2024. Yhdysvalloissa se on saatavilla McIntoshLabs.com-sivustolla ja valtuutetuilla McIntosh-jälleenmyyjillä hintaan 150 $. Euroopassa valtuutetuilla jälleenmyyjillä hintaan 225 €.

Lisätietoa MCINTOSHLABS.COM