Spotify HiFi -nimellä tunnettu korkealaatuisempi suoratoistopalvelu on yhä kehitysvaiheessa, kertoi Spotifyn toimitusjohtaja Daniel Ek. Palvelua on odotettu jo yli kolme vuotta siitä, kun se virallisesti julkistettiin, ja alun perin siitä vihjattiin jo seitsemän vuotta sitten.

Spotify paljasti saavuttaneensa odotettua enemmän maksavia tilaajia, yhteensä 246 miljoonaa, sen jälkeen kun uusi Basic-tilausvaihtoehto lanseerattiin kesäkuussa. Korkealaatuisemman suoratoistotason yksityiskohdat ovat kuitenkin edelleen hämärän peitossa. Ek mainitsi mahdollisen hinnan olevan noin 17–18 dollaria kuukaudessa, mikä olisi noin viisi dollaria enemmän kuin nykyinen Premium-tilaus. Hän lupasi, että tämä uusi versio tarjoaisi “paremman version Spotifysta”, joka sisältäisi paremman äänenlaadun ja muita lisäominaisuuksia, mutta ei paljastanut tarkempia tietoja.

Toimitusjohtajan epämääräiset kommentit viittaavat siihen, että korkealaatuisemman Spotify-palvelun lanseeraus saattaa kestää odotettua pidempään, mikä jättää monet käyttäjät edelleen odottamaan tarkempaa tietoa.

www.spotify.com