Monipuolisten viihdekokemusten saavuttamiseksi on kätevää liittää televisioon useampi sisääntulo tai jakaa yhden ohjelmalähteen signaali useampaan näyttöön. Tämä onnistuu helposti oikeiden laitteiden avulla.

Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (3)
Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (4)
Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (5)
Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (3) Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (4) Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (5)

HDMI-kytkin on yksi ratkaisu, joka mahdollistaa useiden HDMI-laitteiden liittämisen yhteen televisioon. Liitä kytkin televisioon HDMI-kaapelilla ja eri laitteet, kuten pelikonsolit ja suoratoistolaitteet, kytkimen HDMI-tuloihin. Kytkimellä voit vaihtaa sisääntulojen välillä helposti, usein jopa kaukosäätimellä.


Toinen vaihtoehto on AV-vastaanotin, joka yhdistää ääni- ja videolähteet yhteen järjestelmään. Liittämällä vastaanottimen televisioon ja eri laitteet sen HDMI-tuloihin saat monipuolisen kotiteatterikokemuksen, sillä vastaanottimet tukevat yleensä myös surround-ääntä.

Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (1)
Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (7)
Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (1) Televisioon helposti useampi sisääntulo tai liitä ohjelmalähteeseen useampi näyttö (7)

Jos haluat jakaa yhden ohjelmalähteen useampaan näyttöön, HDMI-jakaja on erinomainen valinta. Liitä jakaja ohjelmalähteeseen, kuten tietokoneeseen tai pelikonsoliin, ja näytöt jakajan HDMI-ulostuloihin. Kaikki liitetyt näytöt näyttävät saman sisällön samanaikaisesti, mikä on kätevää esimerkiksi esityksissä tai pelihuoneissa.

Joissakin AV-vastaanottimissa on myös useita HDMI-ulostuloja, joiden avulla yksi lähde voidaan jakaa useisiin näyttöihin. Tämä tekee vastaanottimesta monipuolisen laitteen, joka paitsi yhdistää useita sisääntuloja, myös mahdollistaa yhden lähteen jakamisen eri näyttöihin.

Näiden laitteiden avulla voit helposti hallita ja monipuolistaa viihdekokemuksiasi, olipa kyseessä kotiteatteri, pelihuone tai yrityksen esitystilat.