Kuvat Cambridge Audio

Cambridge Audio on tuonut markkinoille uuden Evo One -kaiuttimen, joka yhdistää huippuluokan äänenlaadun, monipuoliset liitäntämahdollisuudet ja tyylikkään muotoilun.

Valmistajan mukaan Evo One on täydellinen all-in-one-ääniratkaisu, joka tarjoaa helpon ja kauniin tavan nauttia suosikkimusiikista, elokuvista ja muusta sisällöstä. Evo One hyödyntää Evo 75- ja Evo 150 -suoratoistovahvistimien hi-res-suoratoisto-ominaisuuksia ja kanavoi tämän suorituskyvyn 14 tarkkaan viritetyn kaiutinelementin ja 700 watin vahvistimen kautta. Lopputuloksena on ainutlaatuinen, kaikkialle huoneeseen suuntautuva ääni, joka ei vaadi istumista tarkkaan määriteltyyn “sweetspot”-kohtaan – Evo One varmistaa, että jokainen istumapaikka tarjoaa upeaa äänentoistoa.


Langaton suoratoisto onnistuu Wi-Fi-yhteyden kautta suoraan Spotify Connectista, TIDAL Connectista, Deezeristä, Qobuzista, Roon Readysta, UPnP:stä ja Internet-radiosta, kaikki hi-res-äänitukea hyödyntäen. Langattoman joustavuuden maksimoimiseksi Evo One tukee myös Bluetoothia, AirPlay 2 ja Google Castia. Musiikkia voi jakaa useille laitteille koko kodin alueella, sillä Evo One on täysin yhteensopiva Google Homen, Apple AirPlayn ja Roonin monihuonejärjestelmien kanssa.


Evo One -kaiutin voidaan liittää televisioon HDMI eARC avulla, mikä luo vahvan ääniperustan kotiviihdejärjestelmälle. Moving-magnet (MM) -levysoitinliitännän ansiosta hi-fi-levysoitin voidaan liittää suoraan, ja linjatulo huolehtii muista analogisista lähteistä. Lisäksi optinen digitaalinen tulo ja USB-A-medianäppäin tarjoavat lisää digitaalisia vaihtoehtoja.

Evo One monipuolisuutta täydentää suuri 6,8 tuuman värinäyttö, joka tarjoaa valinnanvaraa puhtaan toiminnallisuuden ja retro-tyylin välillä. Käyttäjä voi valita kellonäytön, nykyisen kappaleen albumikuvan ja tiedot tai nauttia virtuaalisten VU-mittareiden kiehtovasta liikkeestä.

Cambridge Audio painottaa myös Evo One kestävyyttä. Kaiuttimen muoviosat sisältävät vähintään 50 % kierrätysmateriaalia, ja kaiutinkaappi on valmistettu FSC-sertifioidusta puuviilusta. Lisäksi virrankulutusta on optimoitu.

Evo One on ensimmäinen tuote, joka tuo Cambridge Audion tunnusomaisen äänen yhteen laitteeseen, ja sen on suunnitellut Red Dot -palkittu muotoilija Ged Martin.

Lisätietoja Cambridgeaudio.com