Maailmanlaajuisesti tunnettu oheislaitteiden valmistaja Logitech, joka omistaa Ultimate Ears -brändin, on lanseerannut uuden EVERBOOM-matkakaiuttimen ja uudistanut BOOM-mallistonsa tuomalla niihin kierrätysmateriaaleja ja uusia, innovatiivisia ominaisuuksia.


Kestävä ja kannettava 360° -kaiutin

Uusi Ultimate Ears EVERBOOM on suunniteltu kestäväksi ja helposti mukana kuljettavaksi matkakaiuttimeksi, joka toistaa ääntä 360 asteen säteellä. Tämä kätevä kaiutin on täydellinen valinta niin aktiivisiin ulkoilmaelämän hetkiin kuin rauhallisiin hetkihin rannalla. EVERBOOMin akustisesti optimoitu rakenne ja huipputason komponentit takaavat selkeän äänenlaadun missä tahansa. Kaiuttimen tarkkuusviritetyt elementit tuottavat kirkkaat keski- ja ylä-äänet sekä syvät bassotaajuudet. Outdoor Boost -toiminto parantaa äänentoistoa ulkotiloissa korostamalla alataajuuksia.

EVERBOOM on suunniteltu kestämään vettä ja pölyä IP67-sertifioinnin mukaisesti, ja sen kelluva rakenne tekee siitä erinomaisen valinnan veneilyyn tai suppailuun. Kaiutin on varustettu käytännöllisellä kiinnityshakasella, jonka avulla sen voi helposti kiinnittää reppuun tai polkupyörään. Langaton Bluetooth-yhteys toimii jopa 55 metrin etäisyydellä, ja akunkesto yltää jopa 20 tuntiin yhdellä latauksella. NFC-ominaisuus helpottaa yhteyden muodostamista Android-puhelimen kanssa ilman monimutkaisia valikkoja.


WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4

Neljäntenä sukupolvena esitellyt Ultimate Ears WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat saaneet monia parannuksia. Kaikki nämä mallit on valmistettu sataprosenttisesti kierrätysmateriaaleista ja niissä on USB-C-latausliitäntä. BOOM 4 ja MEGABOOM 4 sisältävät entistä tehokkaamman bassoelementin, joka tarjoaa vaikuttavampaa äänentoistoa. WONDERBOOM 4 -kaiutin on saanut uuden podcast-kuuntelutilan, joka parantaa puheäänen selkeyttä.


Päivitetty UE | BOOM -sovellus

UE | BOOM -sovellus on saanut myös päivityksiä. Uuden Megaphone-ominaisuuden avulla voit käyttää puhelintasi megafonina, jolloin ääni kuuluu kovempana kaiuttimesta. Sovelluksen PartyUp-toiminto mahdollistaa useamman kaiuttimen yhdistämisen langattomasti suuremmaksi kokonaisuudeksi. UE | BOOM -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta.


Kestävä kehitys

Logitech sitoutuu kestävän kehityksen periaatteisiin, ja kaikki sen tuotteet suunnitellaan minimoimaan ympäristövaikutuksia. EVERBOOMin muoviosista on vähintään 58 prosenttia kierrätysmuovia, WONDERBOOM 4:ssä 31 prosenttia, BOOM 4:ssä 52 prosenttia ja MEGABOOM 4:ssä 54 prosenttia. Kaiuttimien pinnoitteet ovat sataprosenttisesti kierrätettyä polyesterikangasta, ja tuotepaketit valmistetaan FSC-sertifioiduista ja valvotuista lähteistä.


Hinta ja saatavuus

Ultimate Ears EVERBOOM, WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat saatavilla useissa värivaihtoehdoissa seuraavilla hinnoilla: 279 €, 99 €, 149 € ja 199 €.