Itävaltalainen hifi-laitevalmistaja Pro-Ject Audio Systems on julkaissut uuden modernin levysoittimen, joka kulkee nimellä Debut EVO 2.

Debut EVO 2 on Pro-Ject Audio Systemsin viidennen sukupolven levysoitin. Uusi soitin on viritetty huippuunsa moderneilla ominaisuuksilla ja on myyntihinnaltaan vain 699 euroa.

Soitin pystyy soittamaan levyjä 33 ja 45 kierroksen minuuttivauhdeilla ja sen levyalusta on kooltaan 300 mm. Alustan rakenteet on tehty ruostumattomasta teräksestä, joten ne kestävät kulutusta. Laitteen kokonaispainokin on vaivaiset kuusi kilogrammaa.

Laitteen hienouksiin kuuluu myös muun muassa uudistettu äänivarsi, joka on suunniteltu yhdessä tanskalaisen Ortofon-laitevalmistajan kanssa, joka on tuottanut esimerkiksi varren jakonavat.

Toinen Pro-Jectin mainostama hienous on soittimen virtalähde, jossa on sekä tasa- että vaihtovirtageneraattori. Sen avulla laite pystyy luomaan puhtaan siniaallon, joka tarjoaa puhdasta tehoa, vähentää moottorin tärinää ja tarkentaa äänentoistoa.

Kokonaisuuden huipentaa Power Box S3 Phono -esivahvistin, jonka tasavirtasuodatus parantaa myös äänenlaatua. Se selkeyttää myös laitteen kaapelointeja.