Kuvat Pro-Ject Audio Systems

Pro-Ject Audio Systems on tuonut markkinoille uuden XA B -levysoittimen, joka on uusin lisäys heidän arvostettuun X-sarjaansa.

Valmistajan mukaan uusi XA B -levysoitin on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista äänentoistoa kohtuulliseen hintaan. Levysoittimen runko on valmistettu akryylistä, mikä on ollut osa Pro-Jectin perinnettä alusta alkaen. Vaikka akryylin käyttö levysoittimissa on haastavaa, Pro-Ject on onnistunut luomaan tuotteen, joka yhdistää upean äänen ja elegantin ulkonäön.


Ominaisuudet ja tekniset tiedot

XA B -levysoittimessa on 10-tuumainen alumiininen äänivarsi, joka on yhdistetty esisäädettyyn Pick it PRO Balanced -äänirasiaan. Tämä yhdistelmä täydentää akryylirungon äänimaailman. Pakkaukseen sisältyvät myös akryylinen pölykansi, korkealaatuinen Connect it E Phono 5P / RCA -kaapeli ja Record Puck E.

Levysoittimen hintaan, 1 399 € , kuuluu myös muita merkittäviä ominaisuuksia. XA B on säädettävä antiskating-mekanismi, joka mukautuu levyn sisä- ja ulkourien välillä vaihtelevaan voimaan. Lisäksi TPE-vaimennettu vastapaino vähentää resonansseja, ja erittäin tarkka kardaanilaakerointi neljällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kärjellä tarjoaa alhaisen kitkan ja parhaan vakauden.

XA B -levysoittimessa on myös 1,7 kg painava painevalettu alumiinialusta ja kolme korkeussäädettävää vaimennettua jalkaa, jotka takaavat täydellisen vakauden epätasaisilla pinnoilla.


Innovatiivinen virranhallinta

Pro-Jectin mukaan levysoittimen sofistikoitu DC/AC-virtageneraattori käyttää tarkkuus-DC-vetoista AC-generaattoria, joka tuottaa täysin puhtaan siniaallon. Tämä innovaatio takaa erittäin puhtaan virran, mikä parantaa nopeuden vakautta ja varmistaa erinomaisen äänenlaadun.


Pro-Jectin tausta

Pro-Ject perustettiin vuonna 1991 aikana, jolloin digitaalinen media oli nousussa ja vinyyliä pidettiin vanhanaikaisena. Pro-Jectin missiona on tarjota paras mahdollinen analoginen kokemus kohtuulliseen hintaan ja saada mahdollisimman monet ihmiset innostumaan hifistä. He valmistavat käsintehdyt tuotteensa yksinomaan Euroopassa ja käyttävät parhaita mahdollisia komponentteja hintaluokassaan.

Yrityksen intohimo ja omistautuminen ovat saaneet tunnustusta useissa arvostetuissa hifi-lehdissä, ja Pro-Ject on voittanut lukuisia palkintoja levysoittimistaan ja elektroniikastaan. He tekevät tiivistä yhteistyötä musiikkiteollisuuden johtavien toimijoiden kanssa ja luovat erityisiä rajoitetun erän tuotteita.

Uusi XA B -levysoitin on saatavilla Pro-Ject-jälleenmyyjiltä elokuussa 2024.

Lisätietoja PROJECT-AUDIO.COM Maahantuoja AK-HIFISYSTEMS.FI