Helsinkiläinen elektroniikkaliike Kruunuradio on alkanut maahantuoda saksalaisen Velodyne Acoustics -merkin tuotteita.

Velodyne on tullut tunnetuksi erityisesti laadukkaiden äänentoistolaitteiden valmistajana. Velodynen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa subwooferit ja erilaiset tarvikkeet ja Kruunuradio maahantuo koko mallistoa.

Velodynen mallisto kattaa kokoja ministä massiiviseen ja vapaasti sijoitettavista in-wall-asennuksiin. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti oikeanlainen puhisija tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mallistosta löytyy kolmenlaisia subwoofereita.

Alle 10″ malleista löytyvät MicroVee X -, MiniVee X – ja osa Deep Blue -malleista. Yli 10″ malleista löytyvät puolestaan osa Deep Blue -malleista, Impact X -mallit, Deep Waves -mallit, VI-Q-mallit sekä Digital Drive Plus -mallit. Seinäasenteisia malleja löytyy puolestaan SubContractor-malleista.

Subwoofereista löytyy myös innovatiivisia patentoituja teknologioita. Niissä on muun muassa aktiivinen DSP-toiminto, joka varmistaa lineaarisen kartion liikkeen ja eliminoi särön ja erikoisvalmisteinen kiihtyvyysanturi, joka kontrolloi kalvon liikettä niin nopeasti, että se poistaa särön jo sen alkulähteellä.

Subwoofereista löytyy myös Maximum Dynamic Power -ominaisuus, joka takaa vahvistimen huomattavasti suuremman tehoreservin, kun verrataan samaa teholuokkaa IC-toteutuksissa.