Solos on esitellyt uudet AirGo Vision -älylasit, jotka tuovat mukanaan kehittyneen tekoälyn ja valinnaisen kameran.

Älylasien markkinat ovat hiljalleen laajentuneet kuluttajapuolelle, ja Solos AirGo Vision on uusin kilpailija Metan ja Ray-Banin älylasien rinnalle. Näillä laseilla käyttäjä voi soittaa puheluita, lähettää viestejä, saada ympäristöön liittyvää lisätietoa sekä tallentaa videota sisäänrakennetun kameran avulla.

Solos AirGo Vision -älylasit sisältävät OpenAI:n uusimman kielimallin, GPT-4o:n, joka on aina valmiina vastaamaan käyttäjän esittämiin kysymyksiin. Solos tarjoaa myös mahdollisuuden aktivoida Googlen Gemini- ja Anthropicin Claude AI -tekoälyt.

Laseissa käytetään kokonaan äänikomentoja, ja ilmoitukset näkyvät LED-valojen kautta. Käyttäjä voi halutessaan valita myös toisenlaiset kehykset, jotka eivät sisällä kameraa.

On kuitenkin hyvä huomata, että näissä älylaseissa ei ole linssejä, joten ne eivät täysin tue lisätyn todellisuuden sovelluksia.

Solos ei ole vielä ilmoittanut tarkkaa julkaisuhintaa tai aikataulua AirGo Visionille, mutta niiden odotetaan tulevan markkinoille vuoden 2024 aikana.