Yhdysvaltalainen iFixit-sivusto, joka tunnetaan muun muassa korjausoppaistaan ja tuotearvosteluistaan, on paljastanut artikkelissaan käyttäjän kannalta ikäviä asioita Samsung Galaxy Ring -älysormuksesta.

Galaxy Ring tuli myyntiin maailmalla heinäkuun lopulla, mutta Suomessa se ei ole vielä myynnissä. iFixitin laitetutkimuksen tulokset voivat hillitä ostointoa, sillä tutkimuksen mukaan Galaxy Ring -sormukset ovat täysin mahdottomia korjata.

Isoin ongelma artikkelin mukaan on sormuksen litiumioniakku. Vaikka litiumioniakuilla on sinänsä pitkä käyttöikä, Galaxy Ringin rakenne tekee akun vaihtamisesta mahdotonta, sillä akkuun ei pääse käsiksi purkamatta sormusta. Jotta akkuun pääsee käsiksi, täytyy sormuksen sisäpuolen hartsi ja muovipinnoite sulattaa ja raapia pois.

– Mitä kaikille älysormuksille tapahtuu, kun akku tyhjenee? Yksinkertaista, heität koko laitteen pois. Älysormuksen korjaaminen on mahdotonta, koska sen kuolemisen jälkeen et pääse käsiksi akkuun tuhoamatta laitetta samalla, artikkeli toteaa kylmästi.​