Lenovo esittelee uuden ThinkBook Plus Hybridin: Kannettava, joka yhdistää Androidin ja Windowsin.

Lenovo on lanseerannut uudenlaisen kannettavan tietokoneen, ThinkBook Plus Hybridin, joka tarjoaa markkinoille kiinnostavan yhdistelmän kahdesta käyttöjärjestelmästä. Tämä innovatiivinen laite yhdistää Windows- ja Android-käyttöjärjestelmät, joiden välinen vaihto on suunniteltu sujuvaksi ja tehokkaaksi.

ThinkBook Plus Hybridissä on kaksi erillistä suoritinta: Intelin Meteor Lake -suoritin (Core Ultra 7 155H) jonka tekoälyominaisuudet huolehtivat Windows-ympäristön vaatimuksista, kun taas Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1 käsittelee Android-puolen toiminnot. Tämän kaksitoimisen rakenteen myötä Lenovo kuvaa tuotettaan “täydelliseksi ekosysteemiksi”, joka yhdistää Windows 11:n ja Android 13:n.

Laitteen 14-tuumainen näyttö voidaan irrottaa, jolloin se muuntuu täysveriseksi Android-tabletiksi. Näytön kosketusominaisuuksia voi täydentää Tab Pen Plus -kynällä. Vaihto käyttöjärjestelmien välillä tapahtuu kätevästi Super-näppäintä painamalla, mikä tarjoaa joustavuutta ja monipuolisuutta käyttäjän tarpeisiin.

ThinkBook Plus Hybridin muisti ja tallennustilat ovat vaikuttavat: kannettavan osassa on 32 gigatavua LPDDR5X-muistia ja teratavun SSD-levy, kun taas tabletin puolella on 12 gigatavua LPDDR5X-muistia ja 256 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa. Molempien käyttöjärjestelmien yhteinen tallennustila on 10 gigatavua.

Näyttö tarjoaa 2,8K-tarkkuuden ja OLED-teknologian, kattaen 100 prosenttia DCI-P3-väriavaruudesta. Liitäntävalikoima sisältää kaksi Thunderbolt 4 -porttia sekä 3,5 millimetrin ääniliitännän.

Tällä hetkellä ThinkBook Plus Hybrid on saatavilla vain Kiinassa, mutta Lenovo aikoo laajentaa sen saatavuutta myös Eurooppaan. Kiinassa laite maksaa 15 999 juania, mikä vastaa noin 2000 euroa, mutta Euroopassa hinta saattaa olla hieman korkeampi. Tämä uusi tuote tarjoaa mielenkiintoisen vaihtoehdon ammattilaisille, jotka etsivät joustavaa ja tehokasta työskentelyratkaisua.

Lisätietoa: Lenovo.com.