Kiinalainen älylaitevalmistaja Amazfit on julkaissut uuden älykellonsa. T-Rex 3 -nimellä tunnettu laite on tarkoitettu kovaan käyttöön.

T-Rex 3 on varustettu valmistajan mukaan sotilastason polymeerirakenteella ja 10ATM-luokituksen mukaisella vesitiiviydellä. Kellossa on 1,5-tuumainen AMOLED-kosketusnäyttö jopa 2 000 nitin enimmäiskirkkaudella.

Laitteen akunkesto on myös kovaa luokkaa. Se tarjoaa yhdellä latauksella jopa 27 vuorokauden käyttöajan tai 7,5 päivää yhtäjaksoista GPS-navigointia. Saatavilla on yli 170 erilaista harjoitetilaa sekä uudistettu voimaharjoittelun toimintokattaus. Älykello tarkkailee totutusti käyttäjänsä elintoimintoja, kuten veren happisaturaatiota, sykettä, stressitasoa sekä unta.

Myös tekoälyä mukana

T-Rex 3 on varustettu Zepp OS 4 -ohjelmistolla varustettu ja se sisältää myös OpenAI:n GPT-4o-kielimalliin pohjautuvan Zepp Flow AI -avustajan. Lisäksi käytössä on Zepp Pay -lähimaksu NFC-yhteyksin.

Amazfit T-Rex 3 on nyt saatavilla 299,90 euron suositushintaan Amazfitin verkkokaupasta. Tummanharmaa Onyx-värivaihtoehto on jo tilattavissa, punertavan rannekkeen sisältävä Lava taas julkaistaan lokakuun aikana.