Tanskalainen huippuluokan audiolaitteiden valmistaja Bang & Olufsen on tuonut markkinoille uudet huippukuulokkeet.

Beoplay H100 on uusi malli Bang & Olufsenin H95-kuulokkeiden pohjalta. Jyrkkä 1 500 euron hintalappu asettaa kuulokkeille korkeat odotukset. Bang & Olufsenin teknologiajohtaja Neo Kaplanis vannookin, että kyseessä ovat yritykset parhaat kuulokkeet.

– Beoplay H100 ovat parhaat koskaan luomamme kuulokkeet. Kuunteletpa sitten lempimusiikkiasi, soitat puhelua meluisassa ympäristössä tai hallitset ympäröivän ympäristön vaikutusta aktiivisella melunvaimennuksen tai äänen läpinäkyvyyden avulla, H100 tarjoaa aina poikkeuksellisen äänentoiston.

Tietojen mukaan Beoplay H100 tarjoaa äänen selkeyden ja dynaamisen suorituskyvyn, jonka yleensä kuulee vain huippuluokan kaiuttimista ja se on kaksinkertainen Beoplay H95:n ANC-suorituskykyyn verrattuna.

Paljon huippuluokan ominaisuuksia

Toinen H100:n muista erottuvista ominaisuuksista on B&O:n uusi EarSense-tekniikka, jonka kerrotaan räätälöivän äänen kunkin käyttäjän yksilölliseen sopivuuteen reaaliajassa, auttaen tuottamaan korkearesoluutioista ääntä jopa 24-bittiin/96kHz:iin asti parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen saavuttamiseksi.

H100:ssa on myös kestävää kehitystä tukeva modulaarinen rakenne, jossa on naarmuuntumaton, karkaistusta lasista valmistettu kosketuskäyttöliittymä, joka koristaa korvakuppeja, ja sitä täydentävät tarkat haptiset valitsimet ja kosketuspainikkeet olennaisia ​​säätimiä varten.

Kuulokkeet on myös suunniteltu kehdosta kehtoon -periaatteella, ja niissä on käyttäjän vaihdettavissa olevia osia, kuten sisempi sanka ja korvatyynytyynyt.

Irrotettava sisäpääpanta on kääritty neulekankaaseen, joka lupaa koko päivän hengittävyyttä ja mukavuutta. Korvapehmusteiden tyynyt on päällystetty pehmeällä lampaannahalla. Kuulokkeiden värivaihtoehdoista löytyvät Infinite Black, Hourglass Sand ja Sunset Apricot.

H100:n akunkesto on valmistajan mukaan jopa 34 tuntia, kun ANC on käytössä, ja pikalatausominaisuus tarjoaa jopa viisi tuntia toistoaikaa viiden minuutin latauksella. Lataus tapahtuu USB-C-kaapelilla. Kuulokkeiden mukana tulee myös 3,5 mm:n audiokaapeli.