Yhdysvaltalainen kuulokevalmistaja Shokz on julkaissut uuden kuulokemallinsa OpenRun Pro 2:n. Kuulokkeissa on runsaasti huippuominaisuuksia.

OpenRun Pro 2:ssa on open-ear-rakenne, jonka avulla malli erottuu äänenlaadullaan. Uusin DualPitch-teknologia hyödyntää kuuloke-elementtiä ja luujohdeteknologiaa täydellisen tasapainoisesti.

Höyhenenkevyttä, kupolimaista kalvoa käyttävä kuuloke-elementti tuottaa hallitun, syvän basson, kun taas ultraohut luujohde-elementti toistaa keskiäänet ja diskantit tarkasti, jolloin lauluääni erottuu selvästi.

Leon Du, Shokzin Euroopan markkinajohtaja, hehkuttaa yrityksensä uutuustuotetta.

– Olemme saavuttaneet täydellisen äänenlaadun OpenRun Pro 2 -kuulokkeilla, jotka tarjoavat entistä paremman mahdollisuuden nauttia musiikista peittämättä korvia. Ei ole epäilystäkään, etteikö OpenRun Pro 2 veisi open-ear-kuulokkeiden ääntä uudelle tasolle.

Jopa 12 tunnin akunkesto

OpenRun Pro2 on saatavilla kahdessa koossa ja kahdessa eri värissä. Akun kokoa on kasvatettu lisäämättä kuitenkaan laitteen painoa, mikä mahdollistaa jopa 12 tunnin musiikinkuuntelun. Älykkäät kuuloke-elementit pienentävät virrankulutusta, mikä osaltaan myös pidentää toiminta-aikaa. Lataus tapahtuu USB-C-liitännän kautta.

MultiPoint Pairing -ominaisuuden ansiosta kuulokkeet voi liittää kahteen eri laitteeseen ja vaihtaa kätevästi laitteesta toiseen.

Kaksinkertainen suojapinta ja latausportin tiivis kansi estävät veden pääsyn IP55-luokiteltuun laitteeseen, ja lisäsuojaa antaa kaksinkertainen suojaverkkorakenne ja nanohydrofobinen pinnoitus, mikä takaa pitkän iän säännöllisessä ulkokäytössä.

OpenRun Pro 2 on myynnissä jo myös Suomessa Powerissa ja Verkkokaupassa 199 euron hintaan.