Porsche Lizenz- und Handelsgesellschaft mbH & Co. KG:n omistama Porsche Design -suunnittelutoimisto ja TPV Technology Limitedin omistama näyttövalmistaja AGON by AOC ovat julkaisseet uuden huippunäytön.

Porsche Design AOC AGON PRO PD34 -pelinäyttö on kooltaan 34″ ja siinä on kaareva QD-LED-paneeli, jonka UWQHD-resoluutio on 3440 x 1440 pikseliä 21:9-kuvasuhteella. Siinä on jopa 0,03 ms GtG-vasteaika ja 240 Hz:n virkistystaajuus.

Valmistajan mukaan näyttö tarjoaa kristallinkirkkaan renderöinnin ja erittäin pehmeän liikkeen vaativimmissakin e-urheiluskenaarioissa, mikä antaa kilpapelaajille etulyöntiaseman, jota he tarvitsevat suoriutuakseen huipputasolla.

Mitätön viive tuo huippusuoritustason

PD34:n pieni tuloviive yhdistettynä Adaptive-Sync-teknologiaan, mukaan lukien sekä AMD FreeSync Premium Pro -sertifikaatti että NVIDIA G-SYNC -yhteensopivuus, takaavat tiedotteen mukaan sujuvan visuaalisen kokemuksen. Tämä tekniikka poistaa näytön repeytymisen ja pätkimisen, mikä tarjoaa keskeytymättömän upotuksen.

Tuloksena on peli- ja työkokemus, joka ei ole vain visuaalisesti upea, vaan myös reagoiva ja mukaansatempaava, ja se on sertifioitu VESA ClearMR 13000 -standardilla, joka on liikkeen selkeyden huippuluokan mittari.

Pelikohtaisiin ominaisuuksiin kuuluvat Frame Counter ja Dynamic Dial Point, muokattava hiusristikko, joka voi muuttaa väriä pysyäkseen näkyvissä mitä tahansa taustaa vasten.

Porsche 911 inspiraationa

Näytön estetiikka saa inspiraatiota Porschen ikonisesta muotoilukielestä. Sen tyylikäs profiili ja laadukkaat materiaalit heijastavat Porschen sisä- ja ulkotilojen hienostuneisuutta.

Näytön 21:9-kuvasuhde tuo mieleen kojelaudan laajan, kuljettajakeskeisen asettelun, kun taas näytön säätimet ovat yhtä intuitiivisia ja reagoivia kuin keskikonsoli. Näytön suunnittelussa on lisäksi hiekkapuhallettu alumiinivalujalusta, joka muistuttaa 911:n ohjauspyörää ja pyörän pinnat, kun taas näytön takaosa on saanut vaikutteita sen jäähdyttimen säleikköstä.

Korkeussäädettävä jalusta (130 mm) kallistus- ja kääntyvillä vaihtoehdoilla tarjoaa ergonomista joustavuutta, jolloin käyttäjät voivat löytää optimaalisen katseluasentonsa, aivan kuten kuljettajan istuimen säätäminen.

Visuaalista houkuttelevuutta lisää PD34:ssä AOC:n Light FX RGB-valaistus, joka tarjoaa 15 erilaista tilaa, jotka luovat mukaansatempaavan tunnelman mihin tahansa asetelmaan.

Runsas liitettävyys ja upea akustiikka

PD34:n liitäntäpaketti on kattava ja tulevaisuudenkestävä. Siinä on 2 x HDMI 2.1 -porttia nykyisen sukupolven konsolitukea varten, 1 x DisplayPort 1.4, 3 x USB 3.2 downstream ja 1 x USB 3.2 upstream -portti ja 1 x USB-C 3.2 Gen 2 -portti 65 W:n virransyötöllä.

Integroitu KVM-kytkin ja Picture-by-Picture (PbP) -tila tarjoavat lisää monipuolisuutta moniajoammattilaisille. PD34 integroituu saumattomasti AOC:n G-Menu-ohjelmistoon, jolloin käyttäjät voivat helposti säätää OSD-asetuksia ja monitorin ominaisuuksia.

DTS-sertifioidut kaksi 8 W:n kaiutinta tarjoavat äänikokemuksen, joka täydentää PD34:n visuaalista suorituskykyä ja tarjoaa täyteläisen äänen ilman ulkoisia ääniasetuksia.

PD34 on saatavilla suoraan Porsche Designilta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Näytön suositushinta on 1 199 euroa.