Japanilainen elektroniikkavalmistaja Sony Corporation on juhlistanut huippusuositun PlayStation-pelikonsolimallistonsa 30-vuotisjuhlaa.

Sony julkaisi PlayStation 5:stään PlayStation 30th Anniversary -kokoelmamalliston. Se osoittaa kunnioitusta PlayStationin 30-vuotiselle matkalle, joka alkoi 3.12.1994. Mallistossa käytetään alkuperäistä PlayStation-värimaailmaa.

PS5:n PlayStation 30th Anniversary -konsolipaketit sisältävät PS5-konsolin joko levyasemalla tai ilman. Konsoleissa on 2 Tb:n SSD-kovalevy, Wifi 7 -yhteydet, DualSense-ohjain, langaton DualSense Edge -ohjain, DualSense-latausasema sekä suojus levyasemalle levyasemallisessa mallissa.

Juhlapaketissa on lisäksi alkuperäinen PlayStation-ohjaintyyppinen kaapeliliitinkotelo, neljä PlayStation Shapes -nippusitettä, PlayStation-tarra, rajoitetun erän PlayStation-juliste (30 mahdollista mallia) sekä PlayStation-paperiliitin.

PlayStation 30th Anniversary Collection julkaistaan ​​21. marraskuuta. Pakettia on ostettavissa 12 300 kappaletta, ja jokaiseen yksikköön on kaiverrettu rajoitettu painosnumero. Numero edustaa ensimmäisen PlayStation-konsolin julkaisun kuukautta ja päivämäärää.