Teksti Teppo HirviKunnas Kuvat Logitech

Näppäimistöltä suoraan tekoälyyn!

Logitech MX Keys S Combo on saanut paljon huomiota premium-tason langattomana näppäimistö ja hiiri -yhdistelmänä. Nyt mukanana edistyksellistä automaatiota esimerkiksi ChatGPT -tekoäly-palvelun käyttöön.

Logitech MX Keys S on paremman pään (=kallis) täysikokoinen, ohut ja minimalistisesti muotoiltu näppäimistö, joka tarjoaa ylellisen kirjoituskokemuksen. Näppäimet ovat sileät ja niissä on kevyt jousitus, mikä parantaa kirjoitusmukavuutta ja vähentää virheitä. Pyöristetyt näppäinreunat ohjaavat sormet automaattisesti näppäinten keskelle, mikä parantaa tarkkuutta. Taustavalaistus mukautuu automaattisesti ympäristön valaistusolosuhteisiin, mikä tekee kirjoittamisesta miellyttävää eri valaistusolosuhteissa. Näppäimistö tukee sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmiä, ja Logi Options+ -ohjelmiston avulla voit mukauttaa näppäintoimintoja ja käyttää uutta Smart Actions -ominaisuutta, joka mahdollistaa monivaiheisten tehtävien suorittamisen yhdellä painalluksella.

MX Master 3S -hiiri täydentää yhdistelmän ergonomisesti muotoillulla rungollaan, joka tarjoaa maksimaalista mukavuutta pitkäaikaisessa käytössä. Hiiren MagSpeed™-rulla mahdollistaa nopean ja tarkan vierityksen, ja sen pehmeät napsautukset lisäävät käyttömukavuutta. Hiiri käyttää Darkfield™-seurantateknologiaa, joka toimii lähes kaikilla pinnoilla, jopa lasilla, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen työkalun.

MX Keys S -näppäimistö tukee useiden laitteiden yhdistämistä ja niiden välillä vaihtamista Logitech Easy-Switch™ -tekniikan avulla. Voit yhdistää näppäimistön jopa kolmeen laitteeseen yhtä aikaa ja vaihtaa niiden välillä helposti. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen monitoimityöntekijöille, jotka käyttävät useita laitteita samanaikaisesti.

Näppäimistön täysi lataus kestää jopa 10 päivää taustavalon kanssa tai jopa 5 kuukautta ilman taustavaloa. Hiiren akku kestää jopa 70 päivää yhdellä latauksella, ja kolmen tunnin käyttöajan saa vain minuutin latauksella, mikä on erityisen kätevää kiireisissä työtilanteissa.

Yksi merkittävimmistä uusista ominaisuuksista on Smart Actions -toiminto. Smart Actions Logi Options+ -sovelluksessa mahdollistaa monimutkaisten ja toistuvien tehtävien automatisoinnin yhdellä painalluksella, mikä voi merkittävästi parantaa tuottavuutta. Esimerkiksi voit ohjelmoida pikanäppäimen avaamaan selaimen, siirtymään tietylle verkkosivustolle ja suorittamaan toistuvia toimintoja, kuten täyttämään lomakkeita tai tilaamaan ruokaa. Tämä säästää aikaa ja vähentää manuaalista työtä.

Pomodoro-tekniikan hyödyntäminen on myös mahdollista Smart Actions -ominaisuuden avulla. Voit asettaa ajastimia keskittymisjaksoille ja tauoille, ja ohjelmoida pikanäppäimen, joka käynnistää ajastimen ja ilmoittaa, kun on aika pitää tauko. Koodarit voivat käyttää Smart Actions -ominaisuutta ohjelmoimalla näppäimiä suorittamaan yleisiä komentoja, kuten Git-päivityksiä tai projektien kloonaamista, mikä nopeuttaa työnkulkua ja vähentää virheitä.

ChatGPT käytön tehostamiseksi voit määrittää pikanäppäimen, joka avaa uuden välilehden selaimessa, kirjautuu ChatGPT-palveluun ja syöttää valmiiksi muotoillun kysymyksen. Tämä vähentää manuaalista työtä ja nopeuttaa prosessia. Esimerkiksi, jos haluat nopeasti saada ChatGPT apua artikkelin kirjoittamiseen, voit ohjelmoida näppäimen avaamaan selaimen, siirtymään ChatGPT-sivulle ja syöttämään valmiiksi muotoillun kysymyksen, kuten "Auta minua kirjoittamaan artikkeli aiheesta X." Erilaisia komentoparametrejä on useita. Tämä säästää aikaa ja vähentää manuaalisen kirjoittamisen tarvetta. Näppäimistö/hiiri-yhdistelmän hinta on 219 euroa.

Lisätiedot Logitech.com