Nuorten keskuudessa ainakin aikoineen hyvinkin tunnettu Jenkkiläinen kuulokebrändi Skullcandy on tuonut takaisin ikoniset kuulokkeensa lähes 20 vuotta alkuperäisen mallin julkaisun jälkeen. Icon ANC -kuulokkeet pyrkivät vastaamaan nykyaikaisten käyttäjien tarpeisiin yhdistämällä aktiivisen melunvaimennuksen, veden- ja hienkestävyyden sekä jopa 60 tunnin akunkeston, mikä valmistajan mukaan tekee niistä monipuoliset kuulokkeet aktiiviseen elämäntyyliin. Kuitenkin kohtuuhintaan.


Valmistajan mukaan kuulokkeet ovat suunniteltu erityisesti liikkuvalle käyttäjälle, ja niissä painotetaan sekä mukavuutta että suorituskykyä eri ympäristöissä. IPX4-luokituksen ansiosta kuulokkeet kestävät hikoilua ja kosteutta, mikä tekee niistä sopivat rankempiinkin olosuhteisiin, kuten urheiluun ja ulkoiluun. Samalla ne on varustettu metallisella pääpannalla ja pehmeillä korvatyynyillä, joiden tarkoituksena on parantaa käyttömukavuutta pitkissäkin kuuntelusessioissa. Mukana tuleva suojalaukku helpottaa kuulokkeiden kuljettamista matkoilla.

Yksi merkittävistä ominaisuuksista on aktiivinen melunvaimennus (ANC), joka ei ole kovin yleinen ominaisuus on-ear-tyyppisissä kuulokkeissa tässä hintaluokassa. Valmistaja korostaa, että melunvaimennuksen avulla kuuntelukokemus pysyy häiriöttömänä niin vuorilla kuin kaupungin kaduilla. Kuulokkeet on lisäksi varustettu Säädettävällä Stay-Aware-tilalla, jonka avulla käyttäjä voi helposti säätää kuuluvuutta ja pysyä tietoisena ympäristöstään tarvittaessa.

Akunkesto on toinen merkittävä ominaisuus. Skullcandy lupaa jopa 60 tuntia toistoaikaa, kun melunvaimennus on kytketty pois päältä, ja 50 tuntia ANC-tilassa. Lisäksi Rapid Charge -toiminto mahdollistaa neljän tunnin käyttöajan vain 10 minuutin latauksella, mikä on erityisen hyödyllistä, kun käyttöä varten on vähän aikaa.

Ääniasetuksissa kuulokkeet tarjoavat käyttäjille erilaisia säätömahdollisuuksia, kuten valmiiksi asetetut taajuuskorjaustilat musiikille, basson vahvistukselle ja podcasteille. Personal Sound -toiminto, joka on toteutettu yhteistyössä Mimi Hearing Technologiesin kanssa, tarjoaa mukautetun äänikokemuksen käyttäjän kuuloaistin perusteella. Kuulokkeiden mikrofonissa on myös ominaisuus nimeltä Clear Voice, joka pyrkii varmistamaan selkeän äänenlaadun puheluissa.

Icon ANC -kuulokkeet tukevat monipisteparitusta, mikä mahdollistaa saumattoman vaihdon eri laitteiden välillä. Google Fast Pair ja Google Finder -toiminnot tekevät pariliitoksesta ja kadonneiden kuulokkeiden löytämisestä helpompaa Android-käyttäjille. Lisäksi kuulokkeet ovat yhteensopivat Spotify Tap -toiminnon kanssa, mikä helpottaa suoraa pääsyä käyttäjän suosikkikappaleisiin.

Saatavilla mustana ja luunvalkoisena, Icon ANC -kuulokkeet on selkeästi suunnattu monikäyttöisiksi arjen kuulokkeiksi, jotka eivät rajoitu vain urheilukäyttöön, vaan niiden on tarkoitus palvella laajasti eri tilanteissa.


Icon ANC on jo saatavilla Skullcandyn verkkosivuilla sekä valikoiduilla jälleenmyyjillä hintaan 99,90 €

Lisätietoja: Skullcandyn verkkosivuilla