Denon Home -sarjan kolmessa uudessa kaiutinmallissa –Denon Home 150:ssä, Home 250:ssä ja Home 350:ssä – on puhdaslinjainen ja moderni “skandinaavinen” muotoilu.

Denon Home -sarja tarjoaa monipuoliset striimausominaisuudet: Muun muassa Spotify Free tai Premium, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn ja Deezer ovat käytettävissä Wi-Fi-, AirPlay 2- tai Bluetooth-yhteydellä.

Sisäänrakennettu HEOS-teknologia antaa ainutlaatuista joustavuutta. Yhteensopivien Denon- tai Marantz-viritinvahvistimien, -soundbarien, -järjestelmien tai muiden HEOS-laitteiden käyttäjät voivat liittää Denon Home -kaiuttimet nykyiseen järjestelmäänsä.

Korkearesoluutioisten tiedostojen tauoton toisto verkkoyhteyden tai takaosan USB-liitännän kautta: FLAC, WAV ja ALAC (192 kHz / 24 bittiä) sekä 2,8/5,6 MHz:n DSD
Helppo käyttöönotto: Ilmaisella HEOS-sovelluksella liität Denon Home ‑kaiuttimet helposti kodin Wi-Fi-verkkoon.

Pikavalintatoiminto: Tallenna pikavalintoihin kolme tai kuusi nettiradiota, niin voit kuunnella niitä kätevästi milloin haluat, ilman älylaitetta.
Stereoparien muodostus: HEOS-sovelluksella kaksi Denon Home ‑kaiutinta voidaan määrittää stereoparin vasemmaksi ja oikeaksi kaiuttimeksi

Monipuoliset kytkennät: USB-liitäntä tallennusvälineille sekä Ethernet- ja perinteinen 3,5 mm:n audiotuloliitäntä.

Ääniohjaus Sirin, Google Assistantin tai Alexan avulla onnistuu yhteensopivilla laitteilla. Kaikissa kolmessa Home-kaiuttimessa on sisäänrakennettu mikrofoni, ja niihin on tulossa Alexa-tuki laiteohjelmistopäivityksenä vuoden 2020 aikana.

Denon Home -mallistossa käytetään aivan uutta muotokieltä. Sen ominaisuuksiin kuuluu painikkeeton ohjauspaneeli, jonka etäisyysanturi sytyttää kosketustoimintojen valon, kun käsi on laitteen lähellä. Kolmella tai kuudella (mallista riippuen) pikavalintapainikkeella haluamasi nettiradiot ovat yhden painalluksen päässä. Vettä ja likaa hylkivä kangaspinta tekee laitteen sijoittelusta joustavampaa, joten voit nauttia upeasta Denon-äänestä vaikka keittiössä tai kylpyhuoneessa.

Kaikista Home-malleista on saatavilla musta tai valkoinen vaihtoehto, joten ne sopivat saumattomasti kodin sisustukseen.

Denon Home 150 on sarjan pienin mutta silti tehokas malli. Kompaktista koostaan huolimatta Home 150 saa aikaan yllättävän voimakkaan äänen. Siinä on kaksitiekaiutin, jossa on 3,5 tuuman basso- ja 1 tuuman diskanttielementti. Koko: 120 x 187 x 120 mm.

Denon Home 250 antaa varteenotettavaa kokoa ja tehoa kahdella kulmaan asetetulla diskantilla ja kahdella 4 tuuman bassoelementillä, joita ohjaa neljä vahvistinta. Stereokokoonpanoa täydentää 5,25 tuuman passiivinen bassosäteilijä. Koko: 295 x 216 x 120 mm.

Denon Home 350 on malliston lippulaiva. Siinä on kuusikanavainen vahvistin, joka syöttää kahta 6,5 tuuman bassoelementtiä, kahta 2 tuuman keskiäänistä ja kahta diskanttia. Lopputuloksena on yksi laite, joka tuottaa vaikuttavan Denon-äänenlaadun. Koko: 380 x 225 x 180 mm.

Hinnat: 249 €, 499 € ja 699 €.

Lisätietoja: Denon verkkosivuiltaDenon Home 150 -kaiuttimen esittelyvideo: