Dynavoice Classic-sarjan ladattavat ja kannettavat Bluetooth-kaiuttimet poikkeavat eittämättä massasta. Muotoilussa on voimakkaita retro-vaikutteita ja materiaalit laadukkaita.
Olisiko insipiraation kohteena on ollut kenties toinen bluetooth-kaiutinmerkki Marshall?

Niin tai näin, niin kaiuttimissa on kuitenkin ainesta laadukkaaseen toistoon: Kotelo on puuta (MDF) ja refleksiviritteinen (putki sijaitsee kotelon pohjassa) ja basso- ja keskialueen toistosta huolehtii, mallista riippuen 100 mm (Classic CL-14) tai 125 mm (Classic CL-15) pitkäiskuinen elementti. Korkeille äänille on 20 mm silkkikalotti-elementti. Vahvistintehoksikin ilmoitetaan 25 tai 30 wattia.

Bluetooth 5.0-yhteys mahdollistaa korkean äänen suoratoiston laadun ja alhaisen virrankulutuksen, 3,5 mm: n stereotulon avulla laiteeseen voi kytkeä kannettavan laitteen suoraan kaapelilla (kaapeli mukana), ja myös USB-tulon kautta voi soittaa muistitikulle tallennettua musiikkia. USB-liitännästä voi myös ladata vaikka kännykkää.

Akun luvataan tarjoavan aina jopa 15 tunnin soittoajan (50%:n äänenvoimakkuudella).

Ohjauspaneeli ja etulevy ovat messingin väriseksi anodisoitua alumiinia ja kaiuttimet on saatavana kolmessa eri värissä: musta, kahvi ja valkoinen. Varustukseen kuuluu myös kantohihna.
Classic CL-14:n mitat ovat 257 x 178 x 141 mm ja paino 2,5 kg ja isomman Classic CL-15:a 297 x 210 x 160 mm ja paino 3,2 kg. Suositushinnat ovat vastaavasti 149 ja 199 euroa.

Lisätietoja: Dynavoice
Maahantuonti/edustus: Hangon-Tuonti Oy