AVPlus_360
Lue uusin AVPlus nyt ilmaiseksi!

AVPlus on Suomen suurin, monipuolinen ja kattava äänen- ja kuvantoiston, viihde-elektroniikan ja uuden tekniikan erikoislehti. Lue lisää.

Uusimmassa AVPlus-lehdessä mielenkiintoinen 160-200 euron täyslangattomien vastamelu In-Ear nappikuulokkeiden vertailu. Otimme kokeiltavaksi myös neljä halppissarjan 12-50 euron nappikuuloketta. Tietoa -osiossa kerromme miten EQ:lla saa 20 euron kuulokkeista 200 euron soundit. Tässä numerossa myös tee-se-itse-juttuja ja paljon muuta… 

Kirjoita meiliosoitteesi ja paina “Lähetä”.. Saat heti luku-ja latauslinkin lehteen.


Mikä on AVPlus?

AVPlus käsittelee laajasti äänen- ja kuvantoistoa edullisista laitteista aina highend-tasoon saakka, kannettavista bluetooth-kaiuttimista järeisiin kotiteatterijärjestelmiin ja nappikuulokkeista eksootisiin elektrostaatteihin.

AVPlus-lehden “Plus”-osasto käsittelee myös muuta elektroniikkaa ja tekniikkaa: mobiililaitteita, älypuhelimia, älykelloja, älykotilaitteita, actionkameroita ja kaikenlaisia mielenkiintoisia vimpaimia.

AVPlus opastaa, kertoo tekniikasta, testaa ja vertailee. Joka numerossa on esittelyssä mielenkiintoisia mobiilisovelluksia ja tietenkin myös levyvalinnat.

AVPlus-lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja lehti on luettavissa digilehtenä.