AVPlus digilehti (=verkossa luettava digitaalinen näköislehti) on luettavissa kaikilla laitealustoilla ja lehti on ladattavissa erikseen myös pdf-tiedostona offline-lukua varten.

Tässä numerossa:

VUODEN 2022 PARHAAT
Testasimme ja tutkimme tänäkin vuonna liki toista sataa erilaista laitetta viihde-elektroniikan
ja uuden tekniikan eri osa-alueilta. Siinä missä osa oli parempia ja osa huonompia, jotkut todella vakuuttivat. Tässä siis AVPlus-toimituksen valikoima vuoden 2022 parhaista tuotteista!

Verkkoyhteydellä hifitason suoratoisto autoon
Kotona hifitason suoratoisto on jo ihan normijuttu, mutta yhtä lailla se on mahdollista myös autossa. Toki se vaatii toimivan verkkoyhteyden. 

Harman Kardon Onyx Studio 8
Harman Kardonin kannettava kaiutin tarjoaa persoonallista tyyliä ja roimasti äänenpainetta.

Epson EH-LS800 – Markkinoiden paras ultra-lähiheittoprojektori?
Haluatko projektorin, joka mahtuu vain 40 senttimetriä syvän tason päälle ja pystyy tuottamaan siitä suoraan seinälle 100-tuumaisen tarkan ja laadukkaan kuvan? Tässä sellainen – tosin aika kallis.

Parhaat vaihtoehdot melua vastaan: Bose QuietComfort Earbuds II & Sennheiser Momentum 4
Vastamelukuulokkeet tekevät arjesta monin tavoin miellyttävämpää, mutta kuinka valita se omaan käyttöön parhaiten sopivin vaihtoehto? Me kerromme, samalla kun esittelemme kaksi tuoretta kärkimallia tutuilta valmistajilta.

Pioneer PD-10AE & SX-N30AE – Perinteinen stereosetti lisämausteilla
Vaikka nykymarkkinat tarjoavat monenlaisia monikanavaratkaisuja ja pitkälle vietyjä verkkototeutuksia, perinteinen kaksikanavasetti on vielä toistaiseksi useimmille se äänentoiston perusta. Pioneerilla on tarjolla tähän tarkoitukseen helppokäyttöinen ja fiksu laitepari.

Neljä upeaa lattiakaiutinta noin 2 000 euroa/pari
Monesti kuuluu sanottavan, että kaiuttimet ovat äänentoistojärjestelmän heikoin lenkki. Ehkä joskus näin onkin, mutta jo kahdella tuhannella eurolla on tarjolla todellista unelmaääntä. Acoustic Energy AE320, B&W 603 S2 Anniversary Edition, Dynaudio Emit 50 ja Q Acoustics Concept 50.

TESTISSÄ: Totem KIN Play Tower -aktiivikaiuttimet
Kanadalaisen Totemin lattiakaiutin tarjoaa tanakkaa toistoa ja suoraviivaisen käyttökokemuksen.

OPAS: Näin säädät subbarin vaiheen ja vähän muutakin kohdalleen
Moni on tuskastunut aktiivisubbarin vaiheen valinnassa tai säätämisessä, jos sille portaaton säätö löytyy. Mikä vaihe on, ja mikä on se oikea vaihe? Miten sen kuulee? Onko se sittenkään oikea?

Perinteistä soundia nykyvälineillä – Haastattelusa Oskari Muro
Oskari Muron esikoisalbumi syntyi kuuluisalla legendaarisella Magnusborg-studiolla. Traditionaaliset työskentelytavat paiskasivat kättä tämän päivän teknologian kanssa.

Hifin historiaa: Marantz SA-7S1 -SuperAudio cd-soitin
Marantzin innostus sacd-formaattia ja -soittimia kohtaan kulminoitui tässä upeassa SA-7S1-soittimessa. 

Ja tietenkin valinnat levylautaselle, sovellusvinkit, tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat asiat sekä perinteisen että uuden tekniikan maailmasta.