AVPlus digilehti (=verkossa luettava digitaalinen näköislehti) on luettavissa kaikilla laitealustoilla ja lehti on ladattavissa erikseen myös pdf-tiedostona offline-lukua varten.

Tässä numerossa:

IFA Berlin 2022
Pandemia-ajan aiheuttaman tauon jälkeen BerliininIFA-messut järjestettiin jälleen perinteiseen tapaan syyskuun alussa. Kuten ennenkin, messuilla nähtiin ja koettiin laajalla skaalalla teknologia-alan tuoreimpia trendejä. Tässä valikoima keskeisimpiä, olkaa hyvä!

HIFI2022 -hifimessut
HIFI 2022 -messutkeräsi kokoon jälleen monipuolisen kattauksen äänen ja kuvan ystäville.

SVS Prime Wireless Pro -aktiivikaiuttimet
Jenkkimerkki SVS tunnetaan ennen muuta subwoofereistaan, mutta valmistaja tarjoaa siinä sivussa myös muitakin kaiuttimia. Saimme ensimmäisten joukossa kokeiluumme Prime- malliston uunituoreen Wireless Pron.

Vertailussa pienet ja järkevät soundbar-kaiuttimet
Nykytelkkareiden sisäänrakennetut kaiuttimet eivät useinkaan äänenlaadullaan korvia huumaa. Viihtymisastetta on kuitenkin mahdollista korottaa kompaktilla soundbarilla, joka ei edes vie paljoa pöytätilaa. Tutustuimme kuuteen erihintaiseen vaihtoehtoon, joista jokainen jää leveydeltään alle 65 senttimetriin.

Zhiyun Smooth Q3 -gimbaali
Kyllästyttääkö tärisevä videokuva? Järkevän pienellä hinnalla saa parempaa jälkeä ja lisää hupia kännykällä kuvaamiseen.

Edullinen Cubot C9 -älykello
Cubot C9 -älykello ei maksa juuri halvimpia aktiivisuusrannekkeita enempää mutta antaa jo ihan oikeaa kellon tuntua.

Cubot Pocket -superkompakti älypuhelin
Cubotin Pocket tarjoaa tyyliä todella kompaktissa koossa. Mutta riittävätkö sen ominaisuudet peruskäyttöä pitemmälle?

Google Chromecast with Google TV (HD)
Jos kaipaat televisioosi älykkäitä ominaisuuksia, ei sinun välttämättä tarvitse ostaa uutta töllöä. Viimeisimmän sukupolven Google TV:n nimittäin saa yksinkertaisella ja halvalla lisälaitteella näyttöön kuin näyttöön, josta vain löytyy hdmi-liitäntä.

KEF LSX 2 -kaiuttimet
DKEF julkaisi reilut kolme vuotta sitten kaiutinvalikoimaansa pienen mutta moneen pystyvän LSX:n. Nyt, valmistajan juhlavuoden kunniaksi, kaiuttimesta on saatavilla toisen sukupolven versio.

Final UX3000 -vastamelukuulokkeet
Suuret merkit ovat perinteisesti määränneet tahdin vastamelukuulokemarkkinoilla, mutta kyseisessä kategoriassa on myös vähän vähemmän tunnettuja, mutta hyviä vaihtoehtoja. Yksi niistä on Final UX3000, joka vain 149 euron suositushinnallaan haastaa reilusti tunnetummat kilpailijansa.

Argon Audio TT- ja TT3-levysoittimet
Tanskalainen Argon Audio valmistaa laajalla skaalalla edullisia mutta toimivia äänentoistolaitteita, luonnollisesti myös vinyylisoittimia. Tutustuimme kahteen pätevään perusmalliin.

Raportti: AtoMix-monikanavastudio PMC:n kaiuttimilla
Monikanavaäänen konkari Tomi Pietilä luottaa studiotyöskentelyssään PMC:n kaiuttimiin. Brittivalmistaja ei ole Suomessa erityisen tunnettu, vaikka maailmalla sen nimiin vannovat monet tunnetut tekijät. Mikä siitä tekee niin hyvän?

Hifin historiaa: SUGDEN A21 -integroitu vahvistin
Sugden A21 on virstanpylväs a-luokan transistorivahvistimien joukossa. Se kiehtoo edelleen harrastajia kautta maailman, ja vanhasta hyväkuntoisesta yksilöstä saa maksaa yllättäviä summia. 

Ja tietenkin valinnat levylautaselle, sovellusvinkit, tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat asiat sekä perinteisen että uuden tekniikan maailmasta.