AVPlus digilehti (=verkossa luettava digitaalinen näköislehti) on luettavissa kaikilla laitealustoilla ja lehti on ladattavissa erikseen myös pdf-tiedostona offline-lukua varten.

Tässä numerossa:

EISA Awards 2022-2023
Maailmanlaajuinen erikoislehtien järjestö EISA on jälleen valinnut ja palkinnut vuoden parhaat kuluttajaelektroniikan tuotteet.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 -kuulokkeet
Sennheiserin tuoreet Momentum- sarjan täyslangattomat nappikuulokkeet ovat ehtineet jo kolmanteen versioonsa. Valmistajan mukaan niiden kohdalla inspiraatiota on ammennettu musiikista.

JBL Quantum Stream -striimausmikki
JBL Quantum Stream -mikrofonilla saa ääntä talteen laadukkaasti ja helposti ilman erillistä äänikorttia.

Raportti: HIFI2022 -hifimessujen ennakkokatsaus
HIFI2022-hifimessut palaavat jälleen perinteiseen ajankohtaansa 10.–11. syyskuuta. Ja paikkana siis Helsingin Messukeskuksen SIIPI-kongressikeskus ja Holiday Inn Expo -hotelli.
Tässä hieman maistiaisia messujen tarjonnasta.

Traxter MT-1 GPS-paikannin
KOGPS-paikantimella voi seurata ajojaan ja löytää varastetun tai parkkipaikan automereen kadonneen kulkupelin. Traxter MT-1 ei maksakaan kuin viisi kymppiä, mutta miten hyvin se toimii?

Anfilite-älynäyttö kojelaudalle
Tällä älynäytöllä vanhempaankin autoon on mahdollista saada monenlaisia multimediatoimintoja.

Pro-Ject A1 -automaattilevysoitin
On olemassa levysoittimia, joiden käyttö on sangen tarkkaa puuhaa. Sitten on soittimia, joilla kuunnellakseen tarvitsee vain painaa nappia. Ja juuri tällainen on Pro-Jectin tuore A1, valmistajansa ensimmäinen automaattinen levysoitin.

VERTAILU: Kolme erilaista vastamelukuuloketta
Langattomien vastamelukuulokkeiden kategoriassa nähdään käytännössä joka vuosi jonkinlainen tekninen kehitysaskel eteenpäin. Otimme vertailuun kolme erilaista mallia, joista jokaisessa näkyy ja kuuluu jotain uutta ja jotain vanhaa. Mukana huimasti hehkutettu Sony WH-1000XM5, tyylin taituri Bowers & Wilkins PX7 S2 ja yllättäjä alle satasella eli Creative Zen Hybrid.

Argon Fenris A5 & A55 -aktiivikaiuttimet
Tanskalainen Argon istuu jättiläisten harteilla. Sen taustavoimana on nimittäin maineikkaan HiFi Klubbenin satojen työntekijöiden tietotaito, jonka avulla merkki valmistaa moneen makuun täsmääviä hifilaitteita – joiden hinta sopii jokaisen kukkarolle!

Panasonic JZ1500E -OLED-TV
Panasonicin JZ1500E on ansainnut ”OLED Master” -luokituksensa, sillä se tarkoittaa paitsi huippulaatua myös tasaista laatua!

MTX Audio iWa250 -verkkovahvistin
MTX Audion iWa250 osoittaa, ettei vahvistimen tarvitse olla fyysisiltä mitoiltaan kovin iso tarjotakseen kaiken
olennaisen ja kuulostaakseen hyvältä.

Panasonic TX-55JZ200E
Panasonicin oled-televisioiden laatu tiedetään, eikä se ole tuoreimmankaan sukupolven malleissa laskenut yhtään. Mutta miten se erottuu kilpailijoista? Otimme selvää!

Sonos Ray -soundbar-kaiutin
Monihuonespesialisti Sonos toi hiljattain markkinoille poikkeuksellisen pienen mutta pystyvän, verkko-ominaisuuksilla silatun soundbarin. Ja sehän soundaa hyvältä!

Klipsch Reference Premiere -kaiuttimet
Klipschin Reference on eräs aikamme pidetyimmistä kotiteatterikaiutinsarjoista, mutta valmistajalla on mallistossaan siitä vielä tinkimättömämpi näkemys. Ja se päivittyi juuri tämän päivän tarpeisiin.

Hifin historiaa: Musical Fidelity A1
Musical Fidelity A1 oli yksi eksoottisimmista transistorivahvistimista 1980-luvulla. Eikä se maksanut edes paljon.

KEF LS60 Wireless -langattomat aktiivikaiuttimet
Tuttu brittimerkki KEF viettää kuluvana vuonna 60-vuotisjuhliaan, ja sen kunniaksi markkinoille on tullut mitä melkoinen kaiutinuutuus. LS60 Wirelessissä korostuvat toimivien teknologioiden parhaat puolet tulevaisuuteen kurkottavassa kokonaisuudessa. Ja todella vakuuttavalla tavalla.

Ja tietenkin valinnat levylautaselle, sovellusvinkit, tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat asiat sekä perinteisen että uuden tekniikan maailmasta.