AVPlus digilehti (=verkossa luettava digitaalinen näköislehti) on luettavissa kaikilla laitealustoilla ja lehti on ladattavissa erikseen myös pdf-tiedostona offline-lukua varten.

Tässä numerossa:

Vertailussa järkevät soundbarit 110–500 €
Parempaa televisioääntä tarjoavien soundbar-kaiuttimien markkinoilla on mistä ottaa, ja edullisemmassakin hintaluokassa alkaa olla tarjolla muutakin kuin pelkkää äänenpainetta. Esittelyssä viisi erilaista ratkaisua hintahaarukassa reilusta satasesta vajaaseen 500 euroon: JBL Bar 2.1 Deep Bass, Samsung HW-A450 2.1, TCL TS8132, Creative Stage V2, Sonos Beam Gen2.

Testissä Rega Kyte -kaiuttimet
Nämä legendaarisen brittimerkin kompaktit ja ihan kohtuuhintaiset kaiuttimet eivät välttämättä loista olemuksellaan, mutta niiden ääni suorastaan koskettaa.

Kokeilussa Quad Era 1 -kuulokkeet
Quadin ensimmäiset kuulokkeet ovat valmistajansa näköiset – ja kuuloiset.

Kokeilussa Naim Uniti Atom Headphone Edition -kuulokevahvistin
Jos etsit pöydällesi erityisesti kuulokekäyttöön sopivaa monitoimikonetta, Naim Audion Uniti Atomin Headphone Edition on paitsi upean näköinen myös täynnä raskaan sarjan toiminnallisuutta.

Raportti: HIFI2021 -hifimessut
HIFI2021-messut tarjosivat hyvin highend-painotteisen mutta laajan kattauksen. Pääosissa olivat kaiuttimet, mutta toki myös muutakin nähtiin ja kuultiin.

Vertailussa täyslangattomat vastamelukuulokkeet 45–99 ja yksi hieman kalliimpi
Täyslangattomien nappikuulokkeiden ominaisuusluettelot kasvavat sukupolvi toisensa jälkeen. Nyt esimerkiksi aktiivinen vastamelutoiminto löytyy jo noin satasen malleista. Ja jopa reilusti alle.
Testissä mukana: JBL Tune 130NC, JBL Tune 230NC, Nokia BH-805, Nothing ear(1), Procaster TW-12 ANC, Sennheiser CX Plus, Silvercrest True Wireless Noise Cancelling Headphones ja Sony WF-SP800N.

Plus-juttu: Leepee- rengaspaineiden valvontajärjestelmä
Auton rengaspaineita voi pitää silmällä helposti asennettavalla valvontajärjestelmällä. Uusissa autoissa se on ollut pakollinen kohta 10 vuotta, mutta vanhaankin autoon sellaisen saa halutessaan.

Kokeilussa Nokia T20 -tablettilaite
Nokia palaa tablettimarkkinoille sangen järkevästi ajatellulla perustabletilla.
Muutamia puutteita siinä silti on, mutta hintaisekseen hyvä laite.

Kokeilussa Ulefone Armor X7 Pro -älypuhelin
Ulefonen edullinen panssaripuhelin kestää rajumpaakin käsittelyä. Kova kuori kätkee sisälleen perusominaisuuksilla varustetun peruspuhelimen.

Kokeilussa Klipsch T5 II True Wireless ANC McLaren Edition -kuulokkeet
Täyslangattomat vastamelukuulokkeet kaikilla herkuilla. Rahalla saa.

Hifin historiaa: Aga Baltic
Esittelyssä Pohjolan oma Western Electric!

Ja tietenkin valinnat levylautaselle, sovellusvinkit, tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat asiat sekä perinteisen että uudemman tekniikan maailmasta.