Yamaha on esitellyt täyslangattomat TW-E7EB -nappikuulokkeet. Malliston kärkipäähän sijoittuvat kuulokkeet on varustettu aktiivisella vastamelutoiminnolla ja harvinaisen kookkailla 10 millimetrin elementeillä., joissa on suuri puhekela.

TW-E7EB-kuulokkeiden luvataan olevan akustisesti optimoidut ja tarjoavan parempaa äänenlaatua. Tähän on pyritty kolmen pääelementin kautta: toistobalanssin, dynamiikan ja äänikuvan. Tarpeetonta värähtelyä ja kaikumista on pyritty minimoimaan kotelon suunnittelun kautta muun muassa hallitulla vuodolla.

Vastamelutoiminnon luvataan säilyttävän toistettavan äänen nyanssit algoritmin voimin. Listening Optimizer -toiminto korjaa korvan muodon ja kuulokkeen asennon vaikutuksia ääneen reaaliaikaisesti, minkä luvataan tarjoavan puhdasta ja koskematonta ääntä. Tätä varten kuulokkeet käyttävät vastamelutoiminnon sisäistä mikrofonia seuratakseen eroa kuullun äänen ja alkuperäisen audiosignaalin välillä.

Listening Care -toiminto taas optimoi toistoa, jotta musiikki toistuisi täysipainoisesti myös basso- ja diskanttitaajuuksilla matalimmillakin volyymeillä kuunnellessa. Päämääränä on edesauttaa terveellisiä kuuntelutottumuksia. Kuulokkeet hyödyntävät Qualcommin Bluetooth -alustaa ja tukevat cVc-teknologiaa puheluäänten parantamiseksi. Kuulokkeet tunnistavat, milloin ne ovat korvassa, ja pysäyttävät ja käynnistävät toiston automaattisesti. Pelitila puolestaan vähentää viivettä äänen ja kuvan välillä.

Pölyn- ja vedenkestävyys on IPX5-tasoinen. Suunnittelussa on pyritty minimoimaan kuulokkeiden aiheuttamaa painetta korvan eri osissa, jotta niitä olisi mukava käyttää pidemmissäkin sessioissa. Elliptisen muodon ansiosta mukavuuden pitäisi oleman kohdallaan erimuotoisissa korvissa. Mukana tulee viisi erikokoista korvasovitinta. Yamahan Headphone Control -sovelluksesta löytyy myös taajuuskorjain.

Akunkestoa luvataan enimmillään kuudeksi tunniksi vastamelutoiminnon ollessa päällä. Latauskotelosta saa 16 tuntia lisää kuunteluaikaa.

Värivaihtoehdot ovat tummansininen, beige, musta ja valkoinen.

fi.yamaha.com