Logitech on julkistanut G560-kaiuttimet, jotka on tarkoitettu peli- ja elokuvakäyttöön. Erityistä niissä on led-valot, jotka laajentavat pelin visuaalista ilmettä näytön ulkopuolelle. Kaiuttimissa on neljä värialuetta, jotka voi määrittää heijastamaan näytön tiettyjen alueiden värejä seinälle. Tätä tekniikkaa Logitech nimittää Lightsynciksi. RGB SDK -kehitysvälineen avulla pelikehittäjät voivat ohjelmoida väri- ja animaatioefektejä peleihinsä.

Kaiutinjärjestelmä koostuu kahdesta työpöytäkaiuttimesta ja yhdestä subbarista. Se tarjoaa 240 wattia hetkellistä tehoa ja 120 wattia jatkuvana. Järjestelmä tukee DTS:X Ultra -tilaääntä. Valotehosteiden käyttöä varten kaiutin pitää kytkeä usb:n kautta. Kaiuttimissa on myös bluetooth ja 3,5 mm kuulokeliitäntä. Hinta on 279 euroa.

Samalla on julkistettu mekaaninen G513 Carbon -näppäimistö, jossa on myös rgb-valotehosteita. Näppäimistö maksaa 199 euroa.

www.logitechg.com