Samsung on esitellyt edullisen Galaxy J4 Core -älypuhelimen. Se on varustettu suuremmalla näytöllä, tallennustilalla ja akulla sekä järeämmällä järjestelmäpiirillä kuin elokuussa ilmestynyt Galaxy J2 Core. Molemmissa on hitaimpiin puhelimiin tarkoitettu Android Go -käyttöjärjestelmä.

Puhelimen ominaisuudet ovat pitkälti samat kuin Suomessakin myynnissä olevassa Galaxy J4+:ssa. Näyttö on kuuden tuuman kokoinen ja resoluutioltaan 1480 x 720 pikseliä. Ram-muistia on gigatavu ja tallennustilaa 16 gigatavua. Akku on 3 300 milliampeerin kokoinen. Järjestelmäpiirin nimeä ei ole kerrottu, mutta siinä on kahdeksan suoritinydintä ja 1,4 gigahertsin kellotaajuus.

Takakameran osalta uutuuspuhelin on kuitenkin J4+:aa vaatimattomampi. Siinä on vain kahdeksan megapikselin takakamera, kun taas J4+:ssa kennon tarkkuus on 13 megapikseliä. Etukamera puolestaan on varustettu samalla viiden megapikselin kennolla. Aukon koko on f/2,2.

Puhelin tulee saataville mustana, valkoisena ja kullanvärisenä. Toistaiseksi J4 Coren hinta, saatavuus tai Suomeen saapuminen eivät ole tiedossa.

www.samsung.com/fi