Puhelinvalmistajat ovat turvautuneet viime aikoina luoviin ratkaisuihin pyrkiessään ulottamaan näytön koko puhelimen etuosan kokoiseksi. Samsung on julkaissut Weibo-palvelussa ennakkokuvan uudesta Galaxy A8s -puhelimesta. Kuva paljastaa, että yhtiö esittelee uutuuden 10. joulukuuta Kiinassa.

Erityistä kyseisessä mallissa on se, että sen täysikokoisessa näytössä on aukko etukameralle. Näin ollen Samsung ehtii julkaisemaan oman puhelimensa viikkoa ennen Huaweita, jonka 17. joulukuuta julkaistavassa Nova 4 -uutuudessa on vastaava ratkaisu.

Huhujen mukaan aukko on 6,7 millimetrin kokoinen ja sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa. Näytön arvellaan olevan tekniikaltaan lcd, kooltaan 6,39 tuumaa. Valmistajaksi ounastellaan on kiinalaista BOE:ta. Galaxy A8s -puhelimen näyttöratkaisu antaa tämänhetkisten arvioiden mukaan myös ensimakua esiteltävästä Galaxy S10 -lippulaivamallista ja sen selfie-kameraratkaisusta.

Takaa löytyy ennakkotietojen perusteella 24, 10 ja viiden megapikselin kamerat, sisältä Qualcomm Snapdragon 710 -järjestelmäpiiri sekä kuusi gigatavua ram-muistia ja 128 gigatavua. Varmistus tiedoille saadaan viimeistään viikon päästä.

www.samsung.com/fi