AH-Hifisystems on alkanut tuoda maahan kahta uutta merkkiä – Como Audiota ja WireWorldia. Sen sijaan Lehmann Audio -tuotteet eivät ole enää maahantuojan valikoimassa.

Kolme vuotta markkinoilla olleen Como Audion taustalta löytyy Tom DeVesto, joka vaikutti 15 vuotta Tivoli Audiolla ennen kuin möi sen eteenpäin. Tavoitteekseen yhtiö kertoo korkealaatuiset tuotteet, jotka tukevat uusinta teknologiaa, ovat helppokäyttöisiä ja designiltaan tunnistettavia, vievät vähän tilaa eivätkä vanhene. Yhtiön malleista löytyykin FM-radion lisäksi striimausominaisuudet.

WireWorld taas valmistaa muun muassa audio- ja videokaapeleita, joissa pyritään kuultaviin ja nähtäviin tuloksiin. Niiden kehittämisessä yhtiö käyttää kaksoissokkokokeita, joiden toteuttamista varten WireWorld on käyttänyt itse kehittämäänsä Cable Comparatoria. Sen ansioista yhtiö on pystynyt kehittämään materiaalisekoituksia ja esimerkiksi uuden DNA Helix -teknologian.

Samalla AH-Hifisystemsin tiimi kasvoi yhdellä uudella jäsenellä, kun alan konkari Jouni Heikkinen liittyy joukkoon.

www.comoaudio.com

www.wireworldcable.com

www.ah-hifisystems.fi