Kickstarterissa rahoitusta kerää Silent Meditation -vinyylilevy, joka sisältää 2 x 20 minuuttia pelkkää hiljaisuutta. Läpikuultava vinyyli on tarkoitettu rahoituskampanjan kuvauksen mukaan meditaatioon tai muuten vain 20 minuutin hiljaisuutta kaipaaville. Eikä siinä kaikki, sillä 45 kierroksen nopeudella toistettuna levyltä paljastuu piiloraitana 15 minuutin hiljainen meditaatio. Tarvetta vaikuttaa olevan, sillä kampanja on jo ylittänyt tavoitteensa.

Projekti on humoristinen mutta myös vakava, sillä sen tekijät haluavat fyysisellä äänitteellä muistuttaa hiljaisuuden tärkeydestä. Heidän mukaansa vinyylisoitin ei ole välttämätön levystä nauttimiseksi – eikä edes itse levy.

Monille levy saattaa tuoda mieleen John Cagen 4’33-teoksen, joka siis sisältää neljä minuuttia 33 sekuntia pelkkää taukoa. Kampanjasivulla kuitenkin todetaan, että Silent Meditation -levyllä ei ole käytetty muusikoita. Samantapaisen levyn julkisti myös Stiff Records vuonna 1980 nimellä The Wit and Wisdom of Ronald Reagan.

Silent Meditationin Kickstarter-kampanjasivut löytyvät täältä.