Samsung on esitellyt keskihintaluokan A-sarjaansa uuden Galaxy A70-älypuhelinmallin. Alkuvuoden aikana sarjaan on saapunut jo useita puhelimia. Uusin täydennys sijoittuu ominaisuuksillaan halvimpien keskihintaluokan ja edullisimpien lippulaivamallien väliin.

Puhelimessa on suuri 6,7 tuuman super amoled -näyttö, joka yltää Full HD+ -tarkkuuteen. Kuvasuhde on tavanomaista pitkämäisempi 20:9. Siinä on pisaranmallinen lovi. Näytössä piilee myös optinen sormenjälkilukija. Puhelimessa on 4500 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu usb-c-liitännän kautta Super Fast -pikalatauksella jonka teho on 25 wattia.

Sisuksissa on kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri. Myyntiin tulevat kuuden ja kahdeksan gigatavun ram-muistilla varustetut mallit. Sisäisen tallennustilan koko on 128 gigatavua, mutta se on laajennettavissa muistikortilla. Käyttöjärjestelmänä on Android 9 Pie ja se on maustettu One UI -käyttöliittymällä.

Puhelimen takana on kolmoiskamera. Pääkameran kenno on tarkkuudeltaan 32 megapikseliä, ultralaajakulmaisen kakkoskameran kahdeksan megapikseliä ja syvyysterävyyden taltioivan kolmoskameran viisi megapikseliä. Takakameran kaverina on myös led-salama. Selfie-kamera on niin ikään tarkkuudeltaan 32 megapikseliä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, minkä hintainen puhelin tulee olemaan ja onko se tulossa Suomeen. Värivaihtoehdot ovat sininen, musta, valkoinen ja koralli.

www.samsung.com/fi