Playstation 4:n alkuperäinen langaton peliohjain maksaa halvimmillaankin lähes 60 euroa.
Se on nyt vain tyhmää maksaa liikaa, joten katse kohden “ei alkuperäisiä”.


Luottokaupastamme e-villestä löysimme Hydra Retaliator PS4-ohjaimen alle 30 eurolla.

Eli selvästi alkuperäistä Sony DualShock 4 -ohjainta edullisemmin. Halvasta hinnasta huolimatta siitä löytyy kaiutinta lukuunottamatta kaikki samat ominaisuudet ja toiminnot. Myös kuulokelähtö sekä USB-johtokin.

Mutta, nyt tarkkana
E-villessä suurin osa hinnoista on verottomia ja tuotteiden toimitusajat ovat pitkähköt (3-4 vko). Alle 22 euron tuotteista ei mene veroa, mutta sitä kalliimmista vero on 24 %.

Kannattaa siis katsoa tuotteita, jotka ovat saatavana heti “Suomi varastolta”. Niiden toimitusaika on vain 1-3 päivää ja ei tarvitse sählätä verojen ja tullin kanssa.

Onneksi ohjain löytyikin heti “Suomi varastolta”. Hinta veroineen 34,95 € + toimituskulut 4,90 € eli yhteensä karvan alle 40 euroa (vasta yli 70 € tilauksissa toimitus on ilmainen).

Tuote saapui kahdessa päivässä. E-ville myöntää tuotteille 6 kuukauden takuun ja 30 päivän palautusoikeuden.


Onko hintansa arvoinen?

Pakkaus oli halvan oloinen, mutta itse tuotteessa ei ollut erityistä huomautettavaa. Ohjain on hieman ehkä vanhahtavan näköinen, mutta tukevan tuntuinen ja painikkeiden tuntuma hyvä, ehkä pientä “halpuuden” tuntua. Toiminnassa ei havaittu mitään poikkeavaa Sonyn alkuperäiseen ohjaimeen verrattuna. Ainoastaan kumituttien tuntuma oli hieman epämääräinen, mutta tarvikeohjaimen kumiset “liukuesteet” antoivat taas jopa alkuperäistä paremman otteen ohjaimesta.

11-vuotiaan pelimestarimme arvio tuotteelle oli 9+ eli tässä suhteessa suositeltava vaihtoehto ainakin peruskäyttöä ajatellen.

Lisätietoja: e-ville.com
Linkki suoraan tuotteeseen