Microsoft on ilmoittanut tuovansa Xbox Game Pass -pelipalvelunsa Xbox One -konsolien lisäksi myös Windows-tietokoneille. Game Pass -palvelussa tarjolla on jo vajaat parikymmentä Microsoftin itse julkistamaa peliä kuten Forza Horizon 4 ja Gears of War 4, joita pystyy pelaamaan sekä konsolilla että pc:llä.

Nyt kuitenkin tulossa olisi kokonaan uusi Windows-tietokoneille tarkoitettu tilaus, joka sisältää alussa yli 100 peliä useammalta kuin 75 kehittäjältä. Toistaiseksi ei ole tietoa palvelussa tarjolla olevista peleistä, saapumisajankohdasta eikä myöskään palvelun hinnasta. Lisää tietoa on kuitenkin luvassa Microsoftin mukaan kesäkuun alussa E3-tapahtumassa. Kehittäjistä on paljastettu Sega, Deep Silver, Bethesda, Paradox Interactive ja Devolver Digital.

Tiedossa on myös, että luvassa on vastaavat edut kuin Xbox-käyttäjille, eli Microsoftin kehittämiä pelejä voi pelata ilmaiseksi julkaisupäivänä ja 20 prosentin alennus ostettujen pelien hinnoista.

www.xbox.com