Googlen Stadia Controller -peliohjaimesta on saatu lisätietoja. Siinä ei tule olemaan vielä julkaisuvaiheessa bluetooth-yhteyttä äänelle, joten kuulokkeita käyttävät joutuvat tyytymään alkuvaiheessa 3,5 millimetrin kuulokelähtöön. Tiedossa ei ole toistaiseksi, milloin ominaisuus saapuu käyttöön. Google Stadia -pelipalvelu starttaa marraskuussa. Se tuo mukanaan mahdollisuuden pelata pelejä ilman konsolia.

Ongelma koskee ChromeCast Ultran kautta pelaavia, sillä tietokoneella Google Chromen kautta tai Google Pixel -puhelimen kautta pelaavat voivat lähettää ääntä suoraan bluetoothin kautta.

Asiasta kertoi Stadian parissa työskentelevä Andrey Doronichev haastattelussa Reddit-yhteisöpalvelussa. Samalla hän paljasti myös, että Stadia Pro -tilaajille on tarjolla 4K HDR -pelit 5.1-kanavaisella äänellä ja 60 fps ruudunpäivityksellä. Luvassa on myös alennuksia ja kuukausittaisia ilmaisia pelejä, joista ensimmäinen on Destiny 2.

Doronichev myös korostaa, että palvelu ei ole “Pelien Netflix” vaan piksemminkin Xbox Live Goldin ja PlayStation Plussan tapainen. Stadia Base -vaihtoehto on tarjolla niille, jotka tyytyvät ostamaan pelit yksitellen. Silloin resoluutio jää 1080p-tasolle ja tarjolla on vain stereoääni, mutta 60 fps ruutupäivitys on tarjolla siinäkin. Lisäksi Stadiassa tulee olemaan muun muassa chat-toiminto ja kaverilistat.