Brittiläinen perinteikäs hifivalmistaja Quad on täydentänyt Artera-mallistoaan uudella Artera Pre -esivahvistimella.

Se tuo mukanaan 10 vuoden tauon jälkeen Tilt -sävynsäädön. Se säätää samanaikaisesti taajuusalueen molempia ääripäitä, jolloin kokonaissoundi muuttuu lämpimämpään ja viileämpään suuntaan. Tilt-säätöä on nyt kehitetty. Bassosuotimia on parannettu ja jokaiselle toistolähteelle on mahdollista säätää omat EQ-asetukset.

Artura Pren alumiinisessa kuoressa on etupuolella kosketustoimiset hallintapainikkeet ja pyöreä OLED-näyttö. Takaa löytyy kolmet linjatasoiset RCA-tulot, yksi phono-sisääntulo vinyylille ja yksi balansoitu XLR-sisääntulo. Vinyylin toistoa varten laitteessa on matalakohinainen A-luokan phono-etuaste.

Yksityisempiin kuunteluhetkiin tarjolla on A-luokan kuulokevahvistin, jossa on matala impedanssi.

Saatavuus ja hinta Suomessa eivät ole vielä tiedossa. Ensimmäisille markkinoille laitteet saapuvat lokakuussa. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopea.

www.quad-hifi.co.uk

www.audelec.fi