Googlen Stadia -pelipalvelu on avautumassa huomenna 19. marraskuuta. Viime hetkellä sen valikoimiin on julkistettu 12 aiemmin tiedossa olevan pelin lisäksi 10 uutta heti julkaisupäivänä tarjolla olevaa peliä.

Pelit ovat Gylt-kauhupeliä lukuun ottamatta aikaisemmin ilmestyneitä. Destiny 2: The Collection ja Samurai Showdown kuuluvat tilaushintaan. Muut on ostettavissa palvelusta erikseen. Nyt julkistettuja uusia nimikkeitä ovat muun muassa Wolfenstein: Youngblood ja Final Fantasy XV.

9,99 euron kuukausihintaisessa palvelussa on tarjolla kuukausittainen ilmainen peli, joskus mahdollisesti useampi. Muutoin peleistä on maksettava erikseen. Stadia ei vaadi erillistä konsolia, vaan pelaamiseen riittää ChromeCast-mediasoitin, vähintään Pixel 2 -puhelin tai Chrome OS -tabletti. Myöhemmin pelaaminen tulee onnistumaan myös tietokoneilla.

Assassin’s Creed Odyssey
Attack on Titan: Final Battle 2
Destiny 2: The Collection
Farming Simulator 2019
Final Fantasy XV
Football Manager 2020
Grid 2019
Gylt
Just Dance 2020
Kine
Metro Exodus
Mortal Kombat 11
NBA 2K20
Rage 2
Rise of the Tomb Raider
Red Dead Redemption 2
Samurai Shodown
Shadow of the Tomb Raider
Thumper
Tomb Raider 2013
Trial Rising
Wolfenstein: Youngblood

store.google.com