Kolhunkestävistä raksapuhelimistaan tunnettu Cat Phones on julkistanut edullisempaan hintaluokkaan uuden Cat S32 -puhelimen. Kestävyyteen on jälleen panostettu, sillä puhelin on saanut MIL-810G-luokituksen pudotuksen- ja iskunkestävyydestä. Kestävyyttä testatessa puhelin pudotetaan teräsalustalle 1,8 metrin korkeudelta. Pölyn- ja vedenkestävyydestä puhelin on saanut IP68-luokituksen, joten sen pitäisi kestää upotus 1,5 metriin 35 minuutiksi. Puhelinta ympäröi tärskyiltä suojaava kumireunus.

Akkukin on keskimääräistä isompi 4 200 milliampeeritunnin kapasiteetillaan. Yhtenä erikoisominaisuutena on muokattava painike, joka toimii radiopuhelimen tapaan toimivan viestintäsovelluksen kanssa, hätäpainikkeena tai käynnistää kameran tai LED-valon.

Muutoin tekniset ominaisuudet eivät tarjoa mitään mullistavaa. Näyttö on kooltaan 5,5 tuumaa, sen kuvasuhde on 18:9 ja resoluutio 720p-tasoa. Takana on 13 megapikselin kennolla varustettu pääkamera ja selfieitä pääsee räpsimään viiden megapikselin etukameralla.

Puhelimessa on MediaTekin Helio A20 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on kolmen gigatavun RAM-käyttömuisti ja 32 gigatavun tallennusmuisti. Käyttöjärjestelmänä on tuorein Android 10, ja puhelimelle luvataan myös tuleva Android 11-päivitys. Perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä on mukana. Puhelin on varustettu myös kahdella SIM-korttipaikalla, joista toinen toimii vaihtoehtoisesti muistikorttipaikkana.

Hintaa Cat S32 -puhelimella on 299 euroa. Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin puhelin saapuu kauppoihin.

www.catphones.com