OnePlus esitteli Las Vegasin CES 2020 -tapahtumassa odotetusti Concept One -konseptipuhelimen. Puhelin on kehitetty yhteistyössä Formula 1 -talli McLarenin kanssa.

McLaren 720S Spider -urheiluautosta on napattu puhelimen takaosasta löytyvä dynaaminen elektrokromaattinen lasi, jonka ansiosta kamerat ilmestyvät esille vasta kun kameran ottaa käyttöön.

Lasin sisällä olevat orgaaniset hiukkaset muuttavat sen mustasta kirkkaaksi. Ratkaisu tekee takaosan ilmeestä yhteneväisen, mutta se toimii myös kameran suotimena, joka auttaa saamaan terävämpiä kuvia kirkkaassa valaistuksessa. Lasi on tavallista ohuempi, vain 0,35 millimetrin eli käytännössä näytön suojakalvon paksuinen.

Toinen McLarenilta napattu yksityiskohta on puhelimen pinnassa käytetty papaijanvärinen hienosyinen semianiliininahka, joka tuo persoonallisen säväyksen. Kyseessä on konseptipuhelin, joten toistaiseksi ei ole tiedossa, onko puhelin lainkaan tulossa myyntiin. Myös puhelimen tekniset tiedot ovat myös toistaiseksi hämärän peitossa.

www.oneplus.com