Philips on esitellyt Amsterdamissa kolme uutta sporttikuuloketta. Uutuuksiin kuuluvat korvia viilentävät on-ear-kuulokkeet, UV-valolla puhdistuvat täyslangattomat sekä sykemittarilla varustetut nappikuulokkeet

Korvan päälle asetettavissa ja langattomissa SH402-kuulokkeissa on käytetty pehmusteiden sisällä viilentävää geeliä. Sen luvataan pudottavan ihon lämpötilaa 3–5 astetta, jolloin ei tarvitse rehkiä korvat punaisina. Kuulokkeet saa taitettua litteiksi ja ne kestävät vesi- ja hikiroiskeita IPX4-luokitetusti. Akunkestoksi luvataan 20 tuntia, ja 10 minuutin pikalatauksella virtaa saa kahdeksi tunniksi.

Toinen uutuus on täyslangattomat ST702-nappikuulokkeet, joiden latauskotelo puhdistaa kuulokkeet UV-valon avulla. Akunkestoa löytyy kuuden tunnin verran, ja latauskotelo tarjoaa yhteensä 12 tunniksi virtaa reissun päällä. 15 minuutin pikalatauksella kuulokkeisiin saa 1,5 tunniksi toistoaikaa. Hien- ja vedenkestävyysluokitus on IPX5. Kuulokkeissa on 6 millimetrin elementit ja hipaisupainikkeet.

Kolmantena on välijohdolliset SN503-kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu sykemittari. Kuulokkeita voi käyttää useiden juoksusovellusten kuten Apple Health Kitin, Google Fitin, Polar Beatin ja Runtasticin kanssa. Akunkestoa on kuudeksi tunniksi ja 15 minuutin pikalatauksella saa lisää virtaa tunniksi. Kuulokkeet ovat myös IPX5-luokitellusti veden- ja hienkestävät.

www.philips.fi