Harman Kardon Citation Series jatkaa loistavan äänenlaadun, huippuluokan teknologian ja hienostuneen muotoilun tuottamista. Viimeisin lisäys tyylikkääseen sarjaan on Harman Kardon Citation Oasis. Se on näppärä kaiutin, jossa on sisäänrakennettu herätyskello ja jolla voit langattomasti ladata puhelimesi sekä striimata musiikkia.

Kauniin minimalistisesti muotoiltu Harman Kardon Citation Oasis tuo Harman Kardonin rikkaan äänimaailman makuuhuoneeseesi. Täydellistä unta varten voit valita Oasisin Night-asetuksen, joka automaattisesti kytkee Wi-Fi:n pois päältä nukkumisen ajaksi. Aloittaaksesi päiväsi kuten haluat, käytä vain ääntäsi ja sano Ok Google valitessasi oman suosikki nettiradiokanavan tai soittolistan.

Kiitos DAB/DAB+ radion sekä käsinkosketeltavan tyylikkään, mutta käyttöä kestävän Kvadratin tekstiiliverhoilun, Oasis on ihanteellinen tuote myös olohuoneeseen, toimistolle ja keittiöön. “Ok Google” ja viimeisimmät uutiset ovat ulottuvillasi – samalla kun langaton laturi lataa kaikki Qi-yhteensopivat puhelimet ilman turhaa sählinkiä, voit myös unohtaa epämiellyttävät johdot näköpiiristä ja omasta tilasta.

Yhdistämällä Oasisin toisiin Citation kaiuttimiin voit täydentää monihuone äänentoisto elämyksesi.

Voit nauttia yli 300:sta musiikin striimaus palvelusta sisäänrakennetulla Chromecast™:lla ja AirPlay:lla. Vaivattomalla “Ok Google” -ääniohjauksella varustettu Citation Oasis on täydellinen lisä kaikkiin tyylikkäisiin koteihin.

Saatavilla heinäkuusta alkaen
Suositushinta 199 euroa
Lisätietoja: fi.harmankardon.com