Electrocompaniet TANA SL-1 on all-in-one -ratkaisu, joka yhdistää langattoman aktiivikaiuttimen ja streamerin jota voi käyttää yksinään tai yhdessä TANA L-1 -mallin kanssa, jolloin järjestelmästä saadaan stereofoninen. Matalien äänien ulottuvuutta on mahdollista lisätä erillisen langattoman subwooferin, SIRA L-1 avulla. TANA SL-1 kautta voidaan toistaa musiikkia ja muuta äänisisältöä kokoelmastasi tai internetistä ja voidaan käyttää korkealuokkaisen stereoäänen luomiseen monissa eri ympäristöissä. Laitteen hallinta on helppoa joko sovelluksen tai selaimen kautta.

TANA SL-1 ei ole vain aktiivikaiutin, se on yhdistelmä ajatonta scandinaavista designia sekä yli 40-vuoden kokemuksella toteutettua ääntä ja teknologiaa.

Electrocompaniet laitteiden muotoilu on saanut inspiraationsa Norjan kauniista luonnosta. Jokainen Electrocompaniet tuote on suunniteltu ja valmistettu Norjan länsirannikolla. Toisin kuin muut valmistajat, tuotteita ei vain koota, vaan myös osat ja komponentit valmistetaan Norjassa. Kun koko tuote tehdään Norjassa alusta loppuun voidaan varmistaa korkein mahdollinen laatu.

Electrocompaniet TANA SL-1 tekniset tiedot:

AB-luokan päätevahvistin, teho 150 wattia
DA-muunnin 24bit/192kHz
32-bit floating point DSP

Liitännät:
1 x USB tallennusta varten
1 x S/PDIF TOSLINK optinen sisääntulo
1 x S/PDIF COAX RCA sisääntulo
1 x Gigabit Ethernet (1000Mbps)

Langattomat yhteydet:
802.11 AC Wifi MIMO:lla
96kHz/24bit yhteys langattomiin kaiuttimiin
Suoratoistopalvelut:
Airplay
Spotify Connect
Tidal
WiMP
Qobuz
Internet Radio

Tuetut formaatit:
WAV/WAVE
MP3
AAC+
Vorbis
ALAC
FLAC,
APE
WMA

DA-muuntimen max 192kHZ/24bit
DSD 128 (5.6 MHz)

Värivaihtoehdot: hopea, kupari, musta
Mitat: korkeus 250mm, leveys 178mm, syvyys 178mm
Paino: 6kg

Maahantuoja: JJ HiFi
Valmistajan sivut