Odotettu Disney+ käynnistyy Suomessa syyskuussa ja Samsung on tuomassa palvelun natiivisti älytelevisioihinsa heti julkaisupäivästä lähtien. Palvelu on saatavilla 15. syyskuuta alkaen kaikissa Samsungin 2016 tai uudemmissa älytelevisiossa kaikissa Pohjoismaissa.

Samsung Electronics Nordic on tiedottanut, että Disney+ on saatavana Samsungin televisioissa heti, kun suoratoistopalvelu aloittaa Suomessa, eli 15. syyskuuta 2020. Disney+ -sovellus on ladattavissa televisioiden sovelluskaupan kautta kaikkiin 2016 ja uudempiin Samsung Smart TV -laitteisiin.

Disney+ tarjoaa kaikenikäisille faneille uudenlaisen tavan kokea vertaansa vailla olevaa sisältöä yhtiön ikonisilta viihdebrändeiltä: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella alkuperäistuotantoja, kuten lukuisia elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja vain palvelussa esitettäviä lyhytelokuvia. Vaativille kultasilmille palvelussa on luonnollisesti näyttävää 4K HDR -sisältöä.

Disney+ -palvelun myötä Samsungin älytelevisioiden sisältövalikoima laajenee entisestään. Sisältövaihtoehtoja löytyy kaikenikäisille ja jokaiseen makuun.
“Disney+ -palvelun ainutlaatuinen sisältö yhdistettynä Samsungin TV-tekniikkaan varmistavat, että ikoniset tarinat toistuvat 4K-tarkkuudella ja kirkkaalla HDR-väriloistolla”, kertoo Samsungin tv-myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Näin asennat sovelluksen:
Siirry television sovelluskauppaan Smart Hubissa ja etsi “Disney”.
Kun olet asentanut sovelluksen, sen voi sijoittaa mihin tahansa paikkaan pikakäynnistysvalikossa.

Lisätietoja: Samsung.fi