Netflix on julkaissut uuden toiminnon, jonka avulla suoratoistopalvelun sisältöä voi katsoa 0,5 -1,5 kertaisella nopeudella. Tämä uudistus on tervetullut niille, jotka kokevat normaalin toistonopeuden joko liian nopeaksi tai hitaaksi. Toistonopeutta muutettaessa äänet mukautuvat kuvan mukaan jolla pyritään maksimoimaan katselunautinto.

The Verge on julkaissut ohjaajien ja tuottajien huolen siitä, että jakelukanavat antavat katsojille elokuvien sisältöön tällä tavoin liikaa vaikutusmahdollisuuksia. Se ei ole heidän mielestään oikein, vaan elokuvat ja sarjat tulisi näyttää sellaisena kuin tekijät ovat sen halunneet katsottavan.

Netflixin uutta ominaisuutta pääsee jo kokeilemaan Android-laitteilla. Tietokoneille ja iOS-laitteille toimintoa ollaan testaamassa, mutta älytelevisioihin ei tätä ominaisuutta ole ainakaan toistaiseksi lupa odottaa tulevaksi.